Попередній товар Наступний товар


Олія бораго

Ефективно при багатьох шкірних захворюваннях (атопічна екзема, себорея), виражених ознаках в'янення шкіри, сухості слизових оболонок, ламкості та розшаровуванні нігтьових пластин та ін.

Borago officinalis

Синоніми: Borage seed Oil
Ботанічна назва: Borago officinalis (Linn.)
Сімейство: Бурачникові (Boraginaceae)
Колір жовтий
Аромат: легкий
Частина рослини:насіння.
Склад: вітаміни, мінерали
Жирні кислоти:
Palmitic 10.3%
Stearic 4.0%
Oleic 18.0%
Linoleic 37.0%
gamma Linoleic 20.2%
Ейкозенова (Eicosenoic) 3.7%
Ерукова (Erucic) 2.3
Виробник: Франція
Метод одержання: гаряча екстракція, рафінація.

Опис: Високо цінується в косметичній та фармацевтичній промисловості через високий вміст гамма-ліноленової кислоти (20.2%), званої також GLA, а також у дерматологічних рецептурах (за допомогою GLA запобігає утворенню екземи).
Ефективно при багатьох шкірних захворюваннях (атопічна екзема, себорея), виражених ознаках в'янення шкіри, сухості слизових оболонок, ламкості та розшаровуванні нігтьових пластин та ін.

Медичне застосування: Гамма-ліноленова кислота (ГЛК) також необхідна в таких ситуаціях: атеросклероз, гіпертонія, ІХС, реабілітація після інфаркту, облітеруючий ендартеріїт, тромбофлебіт; виразкова хвороба шлунка та 12-палої кишки, виразковий коліт; одужання після тяжких інфекційних захворювань, імунодефіцити, аутоімунні захворювання, хронічні інтоксикації, рани, що тривало не гояться; артрити, артрози; біль різного генезу; зниження потенції у чоловіків, фригідність у жінок, дисменорея, альгодисменорея; ендометріоз, безпліддя; порушення зору, особливо ретинопатії; функціональні розлади центральної нервової системи, що супроводжуються зниженням рівня психічної енергії та інтелектуальних функцій; стани та синдром хронічної втоми, дратівливість; депресія, мігрень; хвороба Альцгеймера, неврити, реабілітація після гострих порушень мозкового кровообігу; шкірні захворювання, косметичні програми, реабілітація після пластичних операцій; профілактика онкологічних захворювань та ін.

Косметичне використання: Використовується тільки як добавка - 10-20%. У чистому вигляді на шкіру не рекомендується використовувати. Рекомендується для вживання як джерело натуральних жирних кислот, у тому числі гамма-ліноленової кислоти.
Характерно наявністю транс-ретинової кислоти, вітамінів А, Е, F. У косметиці використовується як компонент, що зміцнює епідермальний бар'єр, що покращує вологоутримуючу здатність шкіри, що підвищує її еластичність і захисні властивості. Відмінна риса - високий вміст гамма-лінолевої кислоти, що визначає відновлювальні властивості цієї олії. Це робить його незамінним засобом для сухої чутливої ​​шкіри, особливо схильної до алергічних реакцій, оскільки гамма-лінолева кислота активізує ліпідний обмін в епідермісі, активізує синтез керамідів та відновлює бар'єрні функції епідермісу.

Дозування прийому усередину
профілактика захворювань
: 1-2 г на добу протягом 4-12 тижнів;
Лікувальне дозування: 2-4 г на добу протягом 4-12 тижнів.

Умови зберігання: Швидко окислюється. Зберігати у щільно закритій темній тарі. Після відкриття зберігати лише у холодильнику.

Докладніше про цей продукт

Придатний до: 11.2022 р.

Розгорнути повний опис

Олія бораго

В наявності
Артикул: БМ3
Оберіть обʼем
35.00 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.