Попередній товар Наступний товар


Олія кави зеленої

Набагато ефективніше олії зі смажених зерен. Сприяє вирівнюванню та зміцненню шкірних тканин, усуваючи такі застійні явища, як набряки та накопичення токсинів. Забезпечує хороший ефект, що розгладжує і зволожує, витончуючи силует.

Coffea arabica

Ботанічна назва: Coffea arabica L. (green coffee) seed oil
Синоніми: Caffea, Caffe, Java
Опис: Тропічний чагарник або малоросле дерево, що дає двонасінні плоди або кістянки, зерна яких при переробці витягують із плодової м'якоті, а потім зі слизу та сріблястої шкірки, що покриває плід.

Фізико-хімічні характеристики:
Зовнішній вигляд: В'язка рідина
Колір: від коричневого до зелено-коричневого
Аромат: природний, характерний, терпкий
Щільність (25 ° С): 0,9-1,2
Кут заломлення (25 ° С): 1,46-1,49
Йодне число Cd 1-25 (93)
Кислотне число % 3,0-5,5
В'язкість (25 ° С): Макс. 300 cps
Отримують холодним пресуванням зелених зерен кави. Нерафінований
Частина рослини, що використовується: зерна
Область зростання: Південна та Центральна Америка
Країна виробник: Бразилія.
Хімічний склад:
До складу кави входять близько 1200 хімічних складових.
Плоди кави, як і інші рослинні об'єкти, містять велику кількість речовин різноманітної хімічної природи. Серед них - білки, вуглеводи, органічні кислоти, жири, алкалоїди і т д. У складі кавових зерен присутні фруктові кислоти (±-гідроксикислоти) Багато речовин мають певну біологічну активність. Найбільш відомим із них є кофеїн.
Олія зеленої кави відрізняється високим вмістом неомилюваних жирів та лінолевої кислоти. До його складу входять жирні кислоти, стеарини, токофероли, віск, з великим вмістом неомилюваної частини.

Дія
Олія зеленої кави за своїми властивостями набагато ефективніша за олію зі смажених зерен. Містить більше кофеїну. Має м'який запах, що уможливлює додавання в суміші вищого відсотка цього масла.
Олія зеленої кави завдяки гіалуроновій кислоті та мультивітамінному комплексу має інтенсивну та тривалу зволожуючу дію. Масло ефективно живить, регенерує та зміцнює волосся.
Має інтенсивну і тривалу зволожуючу дію. Запобігає утворенню розтяжок, ефективно живить, регенерує та розгладжує шкіру, перешкоджає ослабленню тканин. При щоденному застосуванні протягом вагітності (починаючи з 3-4 місяців) та у післяпологовий період сприяє нормалізації шкірного покриву, повертаючи йому еластичність.
Олія зеленої кави, що сприяє виробленню еластину та підтримці необхідної кількості внутрішньоклітинної рідини.
Олія зеленої кави (з не обсмажених кавових зерен) – одна з останніх розробок в області антицелюлітних інгредієнтів, ефективно усуває підшкірні жирові відкладення. Сприяють прицільному усуненню жирових накопичень на проблемних (області формування целюліту) ділянках шкіри, стимулюючи природну здатність шкіри спалювання жирів. Покращує мікроциркуляцію та підвищує еластичність шкіри.
Підсилює метаболічні процеси, запобігає затримці води в організмі. В результаті покращується текстура шкіри, зникають пухкість та ефект «апельсинової кірки».
Активні кавові компоненти сприяють вирівнюванню та зміцненню шкірних тканин, усуваючи такі застійні явища, як набряки та накопичення токсинів. Забезпечує хороший ефект, що розгладжує і зволожує, витончуючи силует.
Зелена кава є джерелом алкалоїду кофеїну та дубильних речовин; виявляє детоксикуючі властивості, використовується як стимулюючий засіб.
Зелена кава багата органічними фенольними кислотами – хлорогеновою, кавовою та ін., містить ефірну олію з дитерпеновими ефірами кафестолом та кавеолом. Всі ці органічні інгредієнти стимулюють процес ліполізу, запобігають перекисному окисленню ліпідів, посилюють відтік рідини з тканин.
Зелена кава має антисептичні властивості. Чудовий антиоксидант.
Прекрасний засіб проти опіків.

Показання
Насіння кави містить жирне масло, дубильні речовини, а також пуринові алкалоїди, в тому числі кофеїн. Кофеїн посилює та регулює процеси збудження в корі головного мозку, збуджує дихальний та судинно-руховий центри, послаблює дію снодійних та наркотичних засобів, підвищує рефлекторну збудливість спинного мозку.
Під впливом кофеїну посилюється робота серця, відбувається стимуляція секреторної діяльності шлунка. Кофеїн застосовується як тонізуючий засіб при нервовій перевтомі, як стимулюючий – при розумовій та фізичній втомі, при станах, що супроводжуються пригніченням функції центральної нервової та серцево-судинної систем (при інфекціях, інтоксикаціях), при спазмах судин головного мозку (мігрені).
Дубильні речовини насіння кави сприятливо діють при захворюваннях шлунково-кишкового тракту і при отруєннях: надають позитивний вплив на слизову оболонку шлунка та кишечника, можуть брати в облогу залишки отруйних речовин і перешкоджати їх всмоктування.
Крім того, кофеїн стимулює серцево-судинну діяльність, покращує пам'ять і підвищує концентрацію уваги, виявляє судинорозширювальну, лімфодренажну, тонізуючу та діуретичну дію.

Нещодавнє дослідження в Японії показало, що зелена олія кави має гіпотензивний вплив у гіпертенсивних щурах. Кофеїн - головний компонент зеленого кавового зерна був випробуваний на щурах, і результати показали, що застосування олії зеленої олії всередину зменшило кров'яний тиск тварин.

Спортивне застосування
Стимулює вироблення кортизону та адреналіну.

Методики застосування
Застосовують для підтримки еластичності шкіри та її ліпідного балансу. Використовують у засобах проти старіння шкіри, підвищення її пружності, в масажних кремах.

Придатний до: 04.2022 р.

Докладніше про цей продукт

Розгорнути повний опис

Олія кави зеленої

В наявності
Артикул: БМ38
Оберіть обʼем
135.00 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.