Попередній товар Наступний товар


Олія кокосу вірджин (Organic)

Отримано методом холодного пресування молодих кокосових горіхів. Має чарівний солодкий кокосовий аромат. Надає відчуття оксамитової шкіри, покращує стан волосся. Ефективно при сухості та лущення шкіри, тріщинах, опіках.

Олія кокосу вірджин (ОРГАНІК)

Сімейство: Пальмові (Palmaсeae).
Ботанічна назва: Cocos nucifera L.
Метод одержання: холодне пресування із молодих горіхів. Нерафінований.
Колір білий.
Аромат: сильний, солодкий кокосовий
Регіон походження: Індонезія
Дія: Кокосове масло відноситься до групи лауринових масел. Складається з тригліцеридів коротко- та середньоланцюгових насичених жирних кислот. Завдяки цьому воно вбирається дуже швидко і перетворює шкіру на "оксамит". Має високу біологічну активність і утворює захисну плівку на поверхні шкіри; захищає, пом'якшує, розгладжує шкіру. Має зволожуючу, поживну, протизапальну дію, чудовий розм'якшувач. Завдяки його повній засвоюваності клітинами шкіра стає м'якою, ніжною, обтягується, маленькі зморшки зникають. Це масло живлять шкіру та захищає її від шкідливих впливів навколишнього середовища. Олія підходить для всіх типів шкіри.
Кокосова олія зменшує втрати білка з волосся під час миття їх шампунем. Олія найкраще діє, якщо застосовується до миття та після нього, під час розчісування. Ефект кокосового масла пояснюється тим, що воно рівномірно розтікається по волосяному покриву, попереджаючи проникнення в нього води та шампуню. Шар масла на волоссі захищає волосяні волокна від набухання, а також пошкодження під час витирання рушником та розчісування.
Є найбільш підходящим засобом підтримки нормальної і здорової шкіри без значних відхилень від норм.
Кокосове масло можна використовувати безпосередньо для масажу обличчя, шиї та всього тіла, особливо при сухих типах шкіри після купання.
Застосовується для догляду за шкірою обличчя (включаючи повіки та шкіру навколо очей) та тіла
Корисно при сухій, роздратованій, чутливій, задубілій шкірі.
Ефективно при сухості та лущення шкіри, тріщинах, опіках.
Захищає від утворення тріщин на руках та п'ятах.
Підходить для догляду за волоссям (прекрасно зволожує волосся і скальп).
Масло добре змішується з іншими рослинними оліями та готовими косметичними продуктами, розширюючи та збагачуючи таким чином їх дію, використовується як маски.
Кокосова олія та екстракти квітів покращують стан шкіри та волосся. Цими засобами давно користувалися мешканці островів моря.
Знаменита ванна Клеопатри - ванна з молока ослиці з кокосовим маслом

Кокосова олія гіпоалергенна. Не має протипоказань. Безпечно для догляду за дитячою шкірою та шкірою новонароджених.

Кокосова олія застосовується:
У миловарінні
У косметичній промисловості
У кондитерській промисловості
У хлібопекарській промисловості
У виробництві спредів, кондитерських та кулінарних жирів, маргаринів.
У молочній промисловості
У виробництві морозива

Кокосова олія майже не вступає в реакцію з повітрям і тому навіть без холодильника залишається придатною для споживання протягом декількох років.

Зверніть увагу! Олія кокоса має температуру плавлення 24 °C. Тому, влітку, олія кокоса розфасована у флакони для рідких субстанцій.

Докладніше про цей продукт

Придатний до: 02.2023 р.

Розгорнути повний опис

Олія кокосу вірджин (Organic)

В наявності
Артикул: БМ55
Оберіть обʼем
38.00 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.