Попередній товар Наступний товар


Олія марули

Містять велику кількість вітаміну С, калію, кальцію, магнію, а також невелику кількість інших вітамінів, таких, як тіамін, рибофлавін та нікотинова кислота. Ефективно зміцнює сполучну тканину.

Sclerocarya birrea

Латинська назва: Sclerocarya birrea (Marula) Kernel Oil
Сімейство: Anacardiaceae
Інші назви: Marula oil, Marula kernel oil, Marula seed oil, Sclerocarya birrea kernel oil.
Опис: Листяне дерево, висотою до 15 м. Виростає у північній частині ПАР та східній частині Ботсвани.
Використовувані частини: насіння, що міститься всередині плодів. Ядра містять понад 50% жирної олії. Олію отримують методом холодного пресування. Нерафінований
Регіон: Південна Африка

Марула (лат. Sclerocarya birrea) - дводомне дерево сімейства Сумахові, що походить з лісистих районів Південної та Західної Африки. Через високий вміст цукру, після опадання, плоди марули дуже швидко починають бродити.
Плоди близько 3,5 см у діаметрі, блідо-зелені, дозріваючи стають жовтими і набувають особливого різкого гіркувато-солодкого смаку.
Містить велику кількість вітаміну С, калію, кальцію, магнію, а також невелику кількість інших вітамінів, таких, як тіамін, рибофлавін та нікотинова кислота.
Склад: Олія багата на природні антиоксиданти, олеїнову та пальмітинову кислоту, вітамін С. Містить до 28% протеїну та йоду.

Основні жирні кислоти
Palmitic C16:0 9.0% - 12.0%
Palmitoleiс C16:1 n7 0.05% - 0.15%
Stearic C18:0 5.0% - 8.0%
Oleic C18:1 n9 70% - 78%
Linoleic C18:2 n6 4.0% - 7.0%
±-Linolenic C18:3 n3 0.1% - 0.6%
Arachidic C20:0 0.3% - 0.7%
Gadoleic C20:1 n9 0.1% - 0.5%
Erucic C22:1 n9 0.1% - 0.5%

Йодна кількість - 70-80
Число омилення - 188 - 196

Застосування: У зволожуючих кремах, лосьйонах і вершках, у приготуванні противікової косметики, масках для волосся, як масажного масла, базового масла для ароматерапевтичних сумішей, при виготовленні домашнього мила і шампунів.
Цілюща дія: Це масло заліковує опіки, рани, подразнення та почервоніння шкіри. Захищає від дії вільних радикалів.
Косметичне використання:
Має ефективні зволожуючі, поживні, пом'якшувальні, загоювальні та заспокійливі властивості.
Дуже швидко вбирається завдяки високій проникаючій здатності і не залишає жирного блиску. Добре матує шкіру.
Запобігає трансепідермальній втраті вологи. Має високу концентрацію пальмітинової кислоти, що формує захисну плівочку на поверхні шкіри, не перешкоджаючи при цьому клітинному диханню. Це сприяє збільшенню вмісту води у роговому шарі епідермісу внаслідок зменшення випаровування вологи з поверхні.
Регулярне застосування олії марули допомагає підтримувати природний рівень зволоженості шкіри та зберігати її гідроліпідний баланс.
Інтенсивно пом'якшує та живить шкіру. Вона стає гладкою, еластичною та пружною, розгладжуються дрібні зморшки.
Масло марули ефективно зміцнює сполучну тканину, завдяки чому рекомендується як профілактичний засіб від розтяжок, у тому числі і під час вагітності. (Африканські жінки традиційно використовують олію марули з цією метою).
Має заспокійливу дію на подразнену шкіру, сприяє зменшенню почервоніння та сверблячки, у тому числі і від укусів комах.
Знижує надмірну чутливість шкіри, зменшує алергічну реакцію на зовнішні подразники та оберігає від агресивного впливу навколишнього середовища.
Відновлює пошкоджену шкіру та надає виражену протизапальну дію. Сприяє загоєнню опіків, у тому числі сонячних, а також різних ран, порізів і подряпин.
Чинить позитивну дію на шкіру рук і стан нігтів. Запобігає ранньому старінню шкіри, сухості та появі тріщин, сприяє помітному поліпшенню зовнішнього вигляду шкіри та нігтів.
Олія марули стимулює обмінні процеси у шкірі, покращує процес регенерації. Насичений антиоксидантний комплекс олії та біологічно активні речовини підвищують захисні функції шкіри, перешкоджаючи її передчасному старінню.
Захищає шкіру від шкідливого впливу сонячних променів та кліматичних впливів, ефективно бореться із вільними радикалами.
Рекомендується для догляду за волоссям усіх типів. Забезпечує зволоження шкіри голови, повертає здорове сяйво та блиск волоссю, надає поживну, кондиціональну та захисну дію. Благотворно впливає на фарбоване та пошкоджене хімічними препаратами волосся.
Підходить для догляду дитячої шкіри.

  • Добре підходить для догляду за шкірою.
  • Особливо рекомендується для сухої, запаленої та зневодненої шкіри.
  • Є гарним зволожувачем.
  • Добре поглинається шкірою, створює захисну плівку на поверхні шкіри, що не перешкоджає кожному диханню.
  • Зменшує запалення, почервоніння, зменшує епідермальне зневоднення.
  • Має розгладжуючі властивості.
  • Відмінно підходить для догляду за волоссям: вирівнює структуру волосся, захищає волосся від зневоднення, зміцнює волосяний стовбур.
  • Використовується для виготовлення мила.

Термін придатності: 2 роки і більше (має тривалий термін зберігання завдяки природній стабільності масла).

Джерело 1
Джерело 2

Придатний до: 06.2022 р.

Докладніше про цей продукт

Розгорнути повний опис

Олія марули

Немає в наявності
Артикул: БМ36
Оберіть обʼем
38.00 грн
Повідомити мені
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.