Попередній товар Наступний товар


Олія плодів асаї (нерафінована)

Займає перше у світі місце за вмістом антиоксидантів серед продуктів. Містить антоціанів більше ніж у чорниці, ресвератролу - більше ніж у червоному винограді, велика кількість флавоноїдів. Є активним компонентом проти появи зморшок, для нормалізації роботи судин, збереження еластичності шкіри здорового кольору обличчя.

Euterpe Oleracea fruit oil

Зовнішній вигляд: масляниста рідина
Колір: синьо-зелений
Аромат: свіжий, трав'яний
Зміст токоферолу: 0,05 -0,15%
Пероксидне число: 20,0 Max
Кислотне число: 100 Min

Пальми асаї (Euterpe oleracea) виростають у тропічних кліматах Центральної та Південної Америки і ростуть від Белізу до півдня Бразилії та Перу у заплавах та болотах. Маленькі темно-фіолетові плоди на вигляд схожі на виноград і вважаються багатими жирними кислотами, такими як олеїнова кислота, пальмітинова кислота і поліненасичена лінолева кислота. З насіння цього фрукта можна зробити холодний віджим для одержання олії, яка є багатим джерелом антиоксидантів, фітоестрогенів, жирних кислот, кон'югованих з омега-5, та кон'югованої ліноленової кислоти (пунічної кислоти). Ці жирні кислоти є потужними протизапальними засобами та поглиначами вільних радикалів.

Жирні кислоти складаються з довгих вуглеводневих ланцюгів, що закінчуються карбоксильною групою, що зв'язується з гліцерином з утворенням жиру. Олеїнова кислота - це мононенасичена жирна кислота омега-9, що міститься в оливкових і виноградних кісточках. Пальмітінова кислота є першою жирною кислотою, що виробляється в процесі ліпогенезу, інші жирні кислоти можуть бути виготовлені з пальмітинової кислоти. Незамінні жирні кислоти (НЖК) - це жирні кислоти, які можуть бути синтезовані організмом і тому мають бути отримані із зовнішнього джерела. Поліненасичена лінолева кислота - це НЖК Омега-6. Симптоми дефіциту омега-6 включають сухе волосся, їх випадання і погане загоєння ран.

Глобальні тенденції ринку прогнозують зростання попиту на продукти з ягід Асаї в середньому на 10,5% щороку, аж до 2027 року.
Постійна тенденція, що спостерігається на цільовому ринку, полягає у збільшенні використання ягід асаї в натуральній та органічній косметиці, і очікується, що ця тенденція збережеться протягом прогнозованого періоду.

Олія плодів асаї містить безліч фітостеролів, гормоноподібних речовин – кампестерол, стигмастерол, бета-ситостерол. які зумовлюють геропротекторний ефект – нормалізують баланс ліпідів в епідермісі, посилюють метаболізм клітин, нормалізують стабільність клітинних мембран, відновлюють біологічні функції шкіри.
За кількістю антиоксидантів, плоди асаї посідають перше місце у всьому світі серед продуктів. Антоціанів у ягодах асаї більше ніж у чорниці, ресвератролу – більше ніж у червоному винограді, велика кількість флавоноїдів. Все це робить масло асаї активним компонентом проти появи зморшок, для нормалізації роботи судин, збереження еластичності шкіри та здорового кольору обличчя.
Крім вищеперелічених речовин, олія містить бензойну, ферулову, галову, еллагову. протокахенову кислоти та епікахетин.
Олія містить цінні жирні кислоти омега 3,6,9, вітаміни групи В1, В2, В3, Е і С; мінерали: фосфор, кальцій, калій, цинк, незамінні амінокислоти, протеїни, полісахариди.

Олія ягід асаї багата антоціанами, каротиноїдами та фенолами, що робить його дуже потужним антиоксидантом та протизапальним засобом. Повідомляється, що його значний вміст антоціанів у 10-30 разів вищий, ніж вміст антоціанів у червоному винограді. Багатий набір поживних речовин та антиоксидантів, а також протизапальну дію масла аса роблять його чудовим інгредієнтом для використання в антивікових засобах особистої гігієни. Олія асаї має сильну пом'якшувальну дію і є ефективною зволожуючою олією для продуктів, призначених для лікування сухої та потрісканої шкіри, екземи та псоріазу. Це масло швидко проникає в шкіру, виступаючи як відмінне пом'якшувальне масло-носія. Це дуже корисний інгредієнт у складах, призначених для лікування акне, зменшення набряків та полегшення м'язових болів.

Переваги застосування олії асаї в косметиці
- інтенсивно зволожуючі властивості
- натуральний пом'якшувальний засіб
- відновлює еластичність шкіри
- Відновлює бар'єрні функції шкіри
- потужні антиоксидантні властивості
- сильний протизапальний засіб
- сонцезахисні властивості
- капіляроукріплююче
- антибактеріальні властивості
- захищає шкіру від вільних радикалів
- може допомогти зруйнувати та запобігти утворенню ракових клітин
- легко вбирається шкірою, без утворення плівки
- надає волоссю блиску
- оздоровлює шкіру голови
- знімає м'язові болі

Олія плодів асаї ідеально підходить для лосьйонів, бальзамів, антивікових сироваток, складів після засмаги, кремів проти зморшок та засобів для обличчя, продуктів гігієни.
Олія стабільна, можна гріти. Незважаючи на стабільність, рекомендовано у рецептурах використовувати у поєднанні з іншими антиоксидантами.


Придатний до: 04.2024 р.
Докладніше про цей продукт

Розгорнути повний опис

Олія плодів асаї (нерафінована)

В наявності
Артикул: БМ76
Оберіть обʼем
97.00 грн
При замовленні від 2000 грн. - доставка безкоштовна.