Попередній товар Наступний товар


Олія насіння чорної смородини

Ефективно при багатьох шкірних захворюваннях (атипова екзема, себорея), виражених ознаках в'янення шкіри, сухості слизових оболонок, ламкості та розшаровуванні нігтьових пластин та ін.

Ribes nigrum

Синоніми: Black currant seed Oil
Сімейство: Аґрусові (Grossulariaceae)
Колір жовтий
Аромат: майже без запаху
Спосіб отримання: холодне пресування насіння чорної смородини.
Фізико-хімічні характеристики:
*Відносна щільність (20 ° С): 0,924 - 0,928;
*Показник заломлення (20°C):1,478 - 1,481;
*Кислотне число: макс. 4;
*Йодне число:173-182;
*Число омилення: 185 - 195.
Зміст жирних кислот %:
*Пальмітінова кислота: З 16:0 6-10 %;
*Стеаринова кислота: З 18:0 1-3,5 %;
*Олеїнова кислота: З 18:1 9-13 %;
*Лінолева кислота: З 18:2 45-50 %;
*Ліноленова кислота (альфа): З 18:3 11-17 %;
*Ліноленова кислота (гама): З 18:3 12-18 %;
*Октодекатетраєнова кислота: З 18:4 2-4 % ;
*Паринаринова кислота: З 18:4макс. 1,5%;
*Ейкозанова кислота (n-9): З 20:1 макс. 2,0%;
*Eicosadienaure: З 20:2 макс. 2,0%;
Інші жирні кислоти: макс. 3%.

Чорносмородинове масло високо цінується в косметичній та фармацевтичній промисловості через високий вміст гамма-ліноленової кислоти (17%), званої також GLA, а також у дерматологічних рецептурах (за допомогою GLA запобігає утворенню екземи). Ефективно при багатьох шкірних захворюваннях (атипова екзема, себорея), виражених ознаках в'янення шкіри, сухості слизових оболонок, ламкості та розшаровуванні нігтьових пластин та ін.
Гамма-ліноленова кислота (ГЛК) також необхідна в таких ситуаціях: атеросклероз, гіпертонія, ІХС, реабілітація після інфаркту, облітеруючий ендартеріїт, тромбофлебіт; виразкова хвороба шлунка та 12-палої кишки, виразковий коліт; одужання після тяжких інфекційних захворювань, імунодефіцити, аутоімунні захворювання, хронічні інтокскації, рани, що тривало не гояться; артрити, артрози; біль різного генезу; зниження потенції у чоловіків, фригідність у жінок, дисменорея, альгодисменорея; ендометріоз, безпліддя; порушення зору, особливо ретинопатії; функціональні розлади центральної нервової системи, що супроводжуються зниженням рівня психічної енергії та інтелектуальних функцій; стани та синдром хронічної втоми, дратівливість; депресія, мігрень; хвороба Альцгеймера, неврити, реабілітація після гострих порушень мозкового кровообігу; шкірні захворювання, косметичні програми, реабілітація після пластичних операцій; профілактика онкологічних захворювань та ін.
Потрібен компонент anti-age терапії. Нормалізує синтез простагландинів у шкірі. Відновлює структуру епідермального бар'єру та водоутримуючу здатність шкіри.

Використовується тільки як добавка - 10-20%. У чистому вигляді на шкіру не рекомендується використовувати. Рекомендується для вживання як джерело натуральних жирних кислот, у тому числі гамма-ліноленової кислоти (1,4 мл на день).
Термін зберігання: 6-12 місяців. Швидко окислюється. Зберігати у щільно закритій темній тарі. Після відкриття зберігати лише у холодильнику.

Дозування прийому усередину
профілактика захворювань: 1-2 г на добу протягом 4-12 тижнів;
Лікувальне дозування: 2-4 г на добу протягом 4-12 тижнів.

Докладніше про цей продукт

Придатний до: 12.2021 р.

Розгорнути повний опис

Олія насіння чорної смородини

Немає в наявності
Артикул: БМ25
Оберіть обʼем
28.00 грн
Повідомити мені
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.