Попередній товар Наступний товар


Олія жожоба (Golden)

Буде корисно як для сухої, так і жирної шкіри. чудовий засіб для догляду за шкірою новонароджених, ефективний при висипці (у тому числі від підгузків), попрілості. Застосовується при екземі, дерматиті, псоріазі та свербіні, що виникає при псоріазі.

Simmondsia californica
нерафінований, Golden type
Синоніми: Jojoba bean Oil; Jojoba OIl; Сімондсія Oi
Ботанічна назва: Simmondsia californica L./Simmondsia chinenis/Buxus chinensis
Сімейство: Cіммондсієві (Simmondsiaceae)
Колір: золотисто-жовтий. У теплі рідке. У холодильнику стає воскоподібною.
Аромат: характерний
Склад: містить 98-100% цис-мононенасичених рідких ефірів (cis-monounsaturated liquid esters). Молекулярний ланцюг воску складається з цис-мононенасичених омега-9 (16-24 атомний лінійний вуглецевий ланцюжок) жирних кислот (cis-monounsaturated omega-9 C-16 to C-24 linear fatty acid) і 18-26 атомних лінійних ефір-алкоголів ( alcohol esters).
Palmitic 0 - 5%
Oleic 6 – 18%
Linoleic 0 - 5%
Linolenic 0 - 5%
Icosenoic 60 - 80%
Докозенова кислота (Docosenoic) 9 - 20%
Тетракозенова кислота (Tetracosenoic) 0 - 5%
Токофероли:
±-tocopherol 20 - 30%
І-tocopherol 0 - 1%
і-tocopherol 30 - 40%
ґ-tocopherol 0 - 3%
±-tocotrienol 25 - 50%
І-tocotrienol 0 - 1%
і-tocotrienol 0 - 1%
ґ-tocotrienol 0 - 1%

Олія жожоба Golden type відрізняється оптимальним ступенем рафінації і високо цінується в косметології, тоді як зазвичай жожоба масло рафінується переважно і немає жовтуватого відтінку, т.к. використовується часто в декоративній косметиці, де жовтуватий відтінок масла не потрібен (особливо при досягненні холодних відтінків у декоративній косметиці).

Дуже стійке жовте масло, важко окислюється і тому не прокисає. Завдяки своїм протизапальним властивостям воно безцінно при почервоніннях, запаленнях, таких, як дерматити, артрити та різноманітні пухлини. Масло має нормалізуючими властивостями і, отже, буде корисним як для сухої, так і для жирної шкіри. чудовий засіб для догляду за шкірою новонароджених, особливо ефективний при висипці (у тому числі від підгузків), попрілості. Застосовується при екземі, дерматиті, псоріазі та свербіні, що виникає при псоріазі.
Масло жожоба чудово підходить для обличчя: воно і живить, зволожує шкіру, і глибоко проникає в пори. Також воно чудове для волосся. Віск, що міститься в ньому, огортає, захищає і оновлює волосся, масло допомагає при ламкому волоссі, надає їм блиску. Рекомендується перед збривання волосся з тіла добре і рясно втерти чисту олію жожоби, потримати бритву під гарячою водою і приступити до процедури.
Хоча на невеликі ділянки тіла можна впливати нерозбавленою (100-відсотковою) олією, зазвичай використовують її 10-відсотковий розчин.

Придатний до: 12.2023 р.

Розгорнути повний опис

Олія жожоба (Golden)

В наявності
Артикул: БМ6
Оберіть обʼем
65.00 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.