Попередній товар Наступний товар


Ефірна олія іланг-илангова I

Омолоджує, зволожує, розгладжує, вирівнює та «полірує» шкіру. Підходить для догляду за чутливою та пористою шкірою. Усуває розшарування та ламкість нігтів. Зміцнює волосся, усуваючи його ламкість, посіченість і пакльову скрученість.

Canangium odoratum

Синоніми: Артаботріс запашний; кананга; Ylang-ylang, ; ilang-ilang, ; Ylang-Ylang Tree; Cananga.
Ботанічний ім'я: Canangium odoratum (Lam.) Baill. ex King
Сімейство: Анонові (Annonaceae)
Запах: дуже солодкий, ніжний, квітково-бальзамний, з легким пряним відтінком
Колір: блідо-жовтий чистий

Метод одержання: парова дистиляція.
Ефір Ілан-Іланга одержують у кілька етапів. В результаті першого етапу отримують найвищий сорт ефірної олії - Extra або Bourbon. Цей сорт особливо цінується у парфумерії.
Олію першого сорту (grade I) отримують через 1 годину. Через 3 години отримують II сорт, а через 5-6 годин – ІІІ.
Зазвичай процес дистиляції триває близько 20 годин. Іноді виробники не переривають процес дистиляції та через 15 годин отримують лише один сорт ілан-ілангу – Complete. Але це дуже рідко. Як правило, щоб отримати сорт Complete, змішують I, II та III сорти.
Cорт I та II використовуються у косметології. III сорт йде для виробництва мила, лосьйонів та іншої більш дешевої продукції. Сорт Complete має приємний аромат, на відміну від запаху кожного з трьох сортів. Запах III сорту може викликати головний біль у чутливих людей.
Для шкіри краще користуватися I або II сортом або сортом Complete.
Частина рослини, що використовується: свіжі квіти

Дія: бактерицидна, гіпотензивна, антидепресивна, заспокійлива, протизапальна, тонізуюча, спазмолітична.
Воно знімає свербіж при укусах комах, регулює роботу серця та дихальної системи. У домашніх умовах найчастіше використовують при укусах комах, акне, для догляду за шкірою та як духи. Допомагає при високому кров'яному тиску та тахікардії, добре впливає на стан нервової системи, знімає депресію. Усуває астено-депресивні стани, почуття невпевненості, необґрунтоване занепокоєння. Усуває перенапругу, нервозність.
Покращує коронарний кровообіг. Нормалізує артеріальний тиск при гіпертонії. Ліквідує головний біль у людей, схильних до підвищеного кров'яного тиску. Протисудомний засіб. Для чоловіків та жінок: полегшує протікання клімаксу, еротичний аромат усуває фригідність та імпотенцію.
Можливо, найважливішою особливістю олії іланг-ілангу є його здатність уповільнювати часте дихання та сильне серцебиття. Ці ознаки можуть з'являтися при потрясенні, переляку, сильному занепокоєнні або гніві, і в таких ситуаціях дуже корисно понюхати іланг-іланг.

Заходи безпеки: Уникати застосування під час вагітності. Не використовувати при зниженому кров'яному тиску. Може дратувати дуже чутливу шкіру. Запах іноді викликає головний біль.
Косметична дія: Омолоджує, зволожує, розгладжує, вирівнює та «полірує» шкіру. Підходить для догляду за чутливою та пористою шкірою. Усуває розшарування та ламкість нігтів. Зміцнює волосся, усуваючи його ламкість, посіченість і пакльову скрученість. Прекрасно поєднується із потаємними запахами тіла, довго дезодорує, ароматизує шкіру, повідомляючи їй вишуканий ореол, засіб інтим-косметики. Сприяє закріпленню та збереженню засмаги, усуває гіперемію та подразнення шкіри після прийому сонячних ванн.


Придатний до: 10.2022 р.

Докладніше про цей продукт

Розгорнути повний опис

Ефірна олія іланг-илангова I

В наявності
Артикул: ЭМ31
Оберіть обʼем
130.00 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.