Попередній товар Наступний товар


Екстракт ацероли (сухий)

Містить велику кількість провітаміну А, вітамінів В1 та В2, ніацину, альбуліну, заліза, фосфору та кальцію; багата вітаміном С. Має зволожуючу та стимулюючу дію на шкіру. Попереджає запалення від сонячних опіків.

Malpighia punicifolia

Ботанічна назва: Malpighia punicifolia
Інші найменування: вишня Барбадосу, вишня Антильських островів
Походження рослини: Бразилія, Амазонія, Мату-Гросу
Зовнішній вигляд: порошок
Використовувані частини рослини: плоди
Метод отримання: екстракція органічними розчинниками, упарювання та сушіння.
Колір коричневий
Запах: характерний
Смак: кислуватий смак
Розчинність: розчинний у воді, спирті
Функція: лікування, реструктуризація шкіри, антиоксидант

Ацерол містить велику кількість провітаміну А, вітамінів В1 і В2, ніацину, альбуліна, заліза, фосфору і кальцію; багата на вітамін С. Вміст вітаміну С в ацеролі перевищує в 30-100 разів вміст вітаміну С в апельсинах (в одній вишні міститься подвійна норма добового споживання вітаміну С).
Збирають ацеролу в напівзрілому стані, коли вміст вітаміну С досягає у плоді максимуму. Обробка незрілих фруктів дозволяє отримати не тільки найбільшу кількість вітаміну С, але також і безліч корисних рослинних компонентів. Вітамін С, що міститься в ацеролі, має вдвічі сильнішу дію в порівнянні зі штучно виробленою аскорбіновою кислотою і добре переноситься людьми, які страждають алергією на цитрусові.
У медицині ацеролу використовується проти нежиті, проти дизентерії та діареї, для лікування хвороб печінки тощо. Соком ацероли рекомендується полоскати запалене горло.
Має зволожуючу та стимулюючу дію на шкіру. Високий вміст вітаміну С дозволяє застосовувати екстракт ацероли як антиокислювальний та протирадикальний засіб. Використовується в поживних та захисних кремах, у засобах після засмаги, що запобігають запаленню від сонячних опіків, у засобах для волосся як кондиціонуючий компонент.
Скарб індійців Амазонії, ця маленька "дика вишня" - концентрат Вітаміну С.
Ідеально підходить для стимуляції синтезу колагену та детоксикації шкіри, також цінується, як антиоксидант і за її здатність до мінералізації шкіри.
Активні компоненти:
- Вітамін C (від 22 до 24%)
- Вітаміни групи B
- Вітамін А (бета-каротин)
- Вітамін Е
- Поліфеноли, флавоноїди, антоціани
- Мінерали: фосфор, кальцій, калій, магній, залізо
Показання до застосування:
- Антиоксидант (флавоноїди, антоціани, вітамін Е, вітамін С) перешкоджає руйнуванню клітинних мембран, бореться проти старіння
- тонізує та сприяє загоєнню шкіри, стимулюючи вироблення колагену.
- ремінілізує та очищує шкіру
Активний компонент проти зморшок та анти-ейдж у кремах та маски для обличчя.

Дозування: 1 - 2% у кремах
1 - 4% масках для обличчя, порошкових сумішах.

www.aroma-zone.fr/aroma/fiche_EF_acerola.asp
www.falar.ru/phpBB2/viewtopic.php?t=21&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=69d61c7cf4248446d5f31d675c572631
компіляція та переклад Angelique, спеціально для Aroma-vita©

Докладніше про цей продукт.

Придатний до: 03.2019 р.

Розгорнути повний опис

Екстракт ацероли (сухий)

В наявності
Артикул: ЭК32
Оберіть обʼем
46.00 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.