Попередній товар Наступний товар


Водний екстракт центели

Індійська рослина. Використовується для лікування нервової системи і як загоюючий засіб, засоби проти прокази, слонової хвороби, шкірних захворювань. Стимулює вироблення колагену в шкірі і використовується як загоювальне, регенеруюче і веното.

Centella asiatica

INCI: Water, Propylene Glycol, Centella Asiatica Extract,

Зовнішній вигляд: текуча рідина
Колір: безбарвний
Odor: характерний
pH: 4.5 - 7.1

Хімічний склад:
Містить 0,1 % ефірної олії, багатої піненом, мирценом та іншими моно- і сесквітерпеноїдами;
тритерпенові сапоніни (азіатикозиди -24-44%, мадекасосиди - 34-66%), азіатикову та мадекасикову кислоти, похідні R1-барригенолу, поліацетиленові сполуки, флавоноїди: рутин, кемпферол, кверцетини та ін.
Активним діючим початком готу коли вважаються азіатикозиди, які в організмі перетворюються на азіатську кислоту.
Азіатикозиди широко вивчалися у зв'язку з їхньою здатністю підвищувати антиоксидантну активність крові та прискорювати загоєння ран.

Основні характеристики:
Взаємодія з іншими речовинами: не виявлено
Косметичні властивості:
Готу кола - це індійська рослина, яка традиційно використовувалася місцевим населенням для лікування нервової системи і як загоюючий засіб, а також як засіб проти прокази, слонової хвороби, шкірних захворювань.
Готу колу стимулює вироблення колагену в шкірі і використовується в косметиці як загоювальний, регенеруючий і венотонізуючий засіб.
Властивості:
-Азіатикозиди та тритерпени впливають на метаболізм сполучної тканини, підвищуючи синтез колагену та інших тканинних білків, модулюючи активність фібропластів у судинній оболонці, а також стимулюючи утворення колагену навколо венозної оболонки.
- Таким чином, діючі речовини Готу Коли покращують загоєння ран, з кращою епітелізацією та нормалізацією навколосудинної сполучної тканини, дозволяючи розвинути тонус та еластичність венозної оболонки.
-Було відкрито, що при поганому стані сполучної тканини, тритерпени здатні оновлювати колаген, якісно і кількісно, ​​а також відновлювати щільність тканин і еластичність шкіри, покращуючи зовнішній вигляд шкіри.
-Має ефект проти псоріазу
-Сапоніни попереджають надмірне формування рубцевої тканини, моделюючи та уповільнюючи зайве утворення колагену в ділянці рани та одночасно підвищуючи концентрацію антиоксидантів у рані.
-Дослідження підтверджують активність Готу Коли в лікуванні хірургічних післяопераційних швів, гангрени, травм, опіків, хронічних шкірних захворювань, виразок, а також прокази.
-Готу Кола грає велику роль у запобіганні та лікуванні венозної недостатності.
-Ця рослина допомагає лікувати проказу та шкірний туберкульоз, оскільки хвороботворна бактерія покрита воскоподібною субстанцією, яку імунна система людини не може подолати, а Готу Колу її розчиняє, допомагаючи таким чином імунній системі зруйнувати бактерію.
-Клінічні випробування показали здатність азіатикозидів значно прискорювати загоєння ран.
-Готу Кола показала чудові результати для лікування хворих з опіками другого та третього ступеня. Застосування екстракту дозволило зменшити або запобігти рубцевому зморщування та набрякання, спровоковане інфекцією, а також запобігти утворенню шраму, прискорюючи загоєння та зменшуючи фіброз.

Використання:
- Пошкоджена шкіра: загоєння ран, опіків
- Захворювання шкіри: екзема, псоріаз
- Догляд за шкірою, запобігання утворенню зморшок
- Покращує мікроциркуляцію: купероз, тьмяний колір обличчя
- рубці та розтяжки на шкірі (запобігання та лікування)
- Целюліт, набряки
- Тонізує венозну та лімфотичну системи: «тяжкість» у ногах, варикоз, варикозні виразки
Дія на шкіру:
- Стимуляція синтезу колагену
- загоєння дрібних ран та опіків
- Регенерація клітин
- Посилення мікроциркуляції крові в дермі
- вітамінізація шкіри
- нормалізація водносольового та жирового обміну
- боротьба із зайвим утворенням келоїдних рубців
- Магній сприяє синтезу антиоксидантів
- Поліпшення стану та кольору шкіри.

Інше застосування:
Використовується як біологічно-активна добавка до їжі.
- При вживанні демонструє властивості транквілізатора і знімає стрес шляхом впливу на центральну нервову систему, а також збільшуючи концентрацію гамма-амінобутанової кислоти в мозку.
- Покращує циркуляцію крові у венах та капілярах
- Стимулює ріст волосся та нігтів
- Збільшує васкуляризацію (розвиток кровоносної мережі) у сполучних тканинах
- Допомагає у лікуванні артритів
- Допомагає зменшити варикозні вени, оскільки покращує кровотік та підвищує міцність та еластичність судин.
- Збільшує еластичність та міцність дерми
Для основних харчових та біологічно активних речовин, що містяться в Готу Колі, не визначено рівні споживання, що рекомендуються, при включенні їх до складу БАД до їжі. Величина добової дози визначена експериментально фірмами-виробниками та затверджена у відповідних органах нагляду виробництва та обороту БАД до їжі. Рекомендується при психічних захворюваннях, епілепсії, нервових розладах, гіпотензії, атеросклерозі, клімаксі, опіках, псоріазі, порізах, трофічних виразках, варикозному розширенні вен під час післяопераційної реабілітації.

Область застосування в косметиці: високоефективні креми від зморшок і для догляду за шкірою, що старіє, лосьйони і масла після засмаги, антицелюлітні препарати.

Рекомендоване дозування: 5-20%


Придатний до 04.2017 р.

Розгорнути повний опис

Водний екстракт центели

Немає в наявності
Артикул: ЭК13
Оберіть обʼем
31.00 грн
Повідомити мені
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.