Попередній товар Наступний товар


Condi-hair

Кондиціонуючий агент рослинного походження. Застосовується у засобах для догляду за волоссям. Має антистатичний ефект, пом'якшувальну та антимікробну властивість. Надає блиску волоссю.

Condi-hair - кондиціонуючий агент
INCI: Behentrimonium chloride

Хімічна назва:
docosyltrimethylammonium chlorid
Синоніми: Docosyltrimethylammonium Chloride, docosyl-trimethylazanium Chloride, N-триметил амонію хлористого четвертинних сполук амонію, Behentrimonium Chloride n,n,n-Trimethyl-Behenyl aminium chloride, Behenyl Trimet.
Опис: катіонне кватернізоване четвертинне з'єднання амонію (docosyltrimethylammonium сhloride) з ріпакової олії (масло канолу) з потужним ефектом кондиціювання. Його воскова текстура також робить його чудовим дестайлінгом та емульгатором. В основному використовується в продуктах, що змиваються з догляду за волоссям, таких як кондиціонери, барвники, муси для волосся і т.д.
Виготовлення з генетично не модифікованої рапсової олії.

Характеристики:
Молекулярна формула
: C 25 H 54 ClN
Молекулярна вага: 404,16 г/моль
Зовнішній вигляд: білі, круглі лусочки
Аромат: характерний, схожий на запах спирту
Щільність: 0,900
Крапка плавлення: 60-85C
Розчинність: розчинний у гарячій воді (частково), спирті або олії (60-85 °C)
рН: 6 – 8 (2% розчину).
Кислотне число (мг КОН/г): 2 макс.
Активність: 78 – 84% активної речовини
Тип: катіонний

Дія: кондиціонує, антистатична, пом'якшувальна, антимікробна
Косметична дія: потужний кондиціонер з антистатичними та розплутуючими властивостями, в змозі відновити та реставрувати пошкоджене волосся (за рахунок ріпакової олії, яка не покриває, а проникає всередину волосся та зміцнює його), має пом'якшувальну дію, антимікробні властивості.
Позитивно заряджена частина молекул електростатично притягується до негативно заряджених частин молекул амінокислот та жирних кислот на поверхні волосся та клітин шкіри, що робить його стійким до змивання та надає антистатичних властивостей.
Завдяки електростатичному тяжінню катіонних молекул, нанесених на кутикулу волосся, допомагає створити гладку поверхню, а також знижує статику, спричинену волоссям, що розвівається, яка може виникнути при холодній, сухій погоді.

Властивості:
Має чудову кондиціональну здатність, не викликаючи накопичення у волоссі
Запобігає виникненню на волоссі статичного електричного заряду.
Забезпечує харчування для волосся
"Приборкує" кучеряве волосся і січені кінці
Забезпечує активну адсорбцію на поверхні волосся, гарантуючи максимальний захист від УФ-фільтрів.
Створює спеціальні ефекти на волоссі.
Запобігає або обмежує розмноження мікробів у косметиці.
Має хорошу сумісність з іншими катіонними, амфотерними та неіоногенними поверхнево-активними речовинами.


Застосування:
* Кондиціонери та бальзами для волосся
* Шампуні "2 в 1" (як кондиціонує добавка)
* Ополіскувачі
* Моделюючі гелі та лосьйони для волосся
* Креми для гоління
* Фарби та відбілювачі для волосся

Рекомендовані дози: 0,5 - 3% (за іншими джерелами до 5%)
Рекомендуємо поєднання з Glycereth-2 Cocoate (Кондиціонуючий ПАР "Glycеrine vеgеtal") - 0,5-2%
Добре сочується з цетеариловим спиртом.

Розплавити гранули Condi-hair у теплій воді або маслі (85 oC), уникати перегріву.

Бегентримоніум хлорид, як і всі четвертинні амонієві солі, не сумісний з милами та аніонними сурфактантами, але він може використовуватися як добавка (0,5% макс.), у деяких прозорих та стабільних кінцевих продуктах, таких як шампуні.

Протипоказання та запобіжні заходи: подразнює слизову оболонку очей у чистому вигляді, може викликати подразнення шкіри при тривалому або багаторазовому впливі. Чи не ковтати, може викликати шлунково-кишкові роздратування. Чи не канцерогенний, не мутагенен.

Зберігання: зберігати щільно закритим у прохолодному місці, що провітрюється. Уникати тепла, відкритого полум'я чи інших джерел займання. Стабільний протягом тривалого часу за нормальних умов зберігання (температура 25С і закритий контейнер). Захищати від доступу повітря та вологи. Через сильну гігроскопічність рекомендується тримати щільно закритим, щоб уникнути адсорбції води та випаровування органічного розчинника.
Термін придатності: 2 роки мінімум за нормальних умов зберігання (закрита ємність, кімнатна температура)

Інше застосування: миючі та дезінфікуючі засоби, антистатики, кондиціонери для білизни, пральні порошки (як пом'якшувач).

Докладніше про цей продукт

Придатний до: 06.2022 р.

Розгорнути повний опис

Condi-hair

В наявності
Артикул: СК1
Оберіть обʼем
29.60 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.