Попередній товар Наступний товар


Пудра бавовни

Використовується як м'який, щадний скраб. Завдяки ніжній текстурі, пудра має м'яку дію, що відлущує, не травмуючи і не дратуючи шкіру. Такий скраб ідеально підійде навіть для дуже чутливої шкіри.

COTTON POWDER – SOFT SCRUB AGENT
М'який скраб.


INCI Cellulose
Зовнішній вигляд:
порошок
Колір білий
Запах: нейтральний
Усього волокон:> 99%
Мінерали:<0,3%
Вода: <6%
рН (10% розчин): 5,2 - 6,9
Тяжкі метали: Щільність: 210 В ± 20
Гідрофізична: 280 ± 20%
Розчинність: Не розчиняється у воді та органічних розчинниках
Розмір часток (тип.): 100% 200 Ојm

Опис:
Пудра бавовни є мікронізованим і стандартизованим порошком чистої целюлози з волокон бавовни. Цей натуральний скраб сумісний із будь-якими косметичними складами.
Косметичне застосування:
У косметиці пудра бавовни використовується як м'який, щадний скраб. Завдяки ніжній текстурі, пудра має м'яку дію, що відлущує, не травмуючи і не дратуючи шкіру. Такий скраб ідеально підійде навіть для дуже чутливої ​​шкіри.
Пудру бавовни можна додавати в гель, засоби для чищення, масажні суміші. У косметичному засобі пудра бавовни дозволяє домогтися м'якого, але ефективного абразивного впливу, обережно видаляючи ороговілі клітини, тим самим прискорюючи метаболізм шкіри.
Дозування:
Очищаючі препарати для обличчя: 5 - 10%
Препарати для тіла, що очищають: 7 - 10%

Зверніть увагу.
20 г пудри бавовни становить приблизно 100 мл обсягу, тобто. даної фасування достатньо для скрабуючи продукту об'ємом в 1000 мл в максимальній його концентрації - 10%.

Зберігання:
Зберігати в герметичному контейнері, при кімнатній температурі, далеко від світла, вологості та джерел тепла.

Придатний до: 08.2023 р.
Докладніше про цей продукт

Розгорнути повний опис

Пудра бавовни

В наявності
Артикул: МГ7
Оберіть обʼем
30.50 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.