З пальмаядрової олії виходить приємне тверде мило, яке повільно розчиняється у воді і добре милується. Рекомендоване дозування у милах – до 15%.
Elaeis Guineensis
Ботанічна назва: Elaeis Guineensis
Метод одержання: холодне пресування ядер пальми.
Колір білий
Запах: відсутня.
Регіон походження: Малайзія.
Рафінований
Його вилучають з ядер кістянок (насіння) пальми, що знаходяться всередині плода і містять 10-30% високоякісного пальмоядрового (ядропальмового) жиру, близького за складом до кокосового масла, що складається в основному з лауринової кислоти (С12:0).
Рекомендовано для використання в миловарінні та кулінарії.
Пропонується як основа для виготовлення мила.
З пальмової олії виходить приємне тверде мило, яке повільно розчиняється у воді і добре милується. Біла пальмова олія має всі властивості нерафінованого жовтого, крім кольору. У рецептах використайте до 100%. Рекомендоване дозування у милах – до 15%.
Т.к. цей продукт при виготовленні багаторазово піддається обробці, для косметичних цілей особливої цінності не становить.
Характеристика мила, виготовленого з пальмової олії:
Чудове мило – кілька воскової текстури. Дуже швидко сохнуче мило
Колір: (5) легкі вершки
Твердість: (5)
Текстура: (5) гарна, восково-блискуча
Аромат: (5) відсутня
Піна: (5) великі бульбашки, що швидко переходять у крем. За відчуттями як лосьйон
Кондиціювання: (4) дуже добре. Скрипуча чистота
Враження: (5) фантастичне мило, ідеальне.
Придатний до: 09.2015 р