Попередній товар Наступний товар


UniDerm

Співемульгатор, з властивостями емолента, солюбілізатора, кондиціонера. М'який пережирювач, зволожувач. Застосовується як розчинник ментолу, камфари, саліцилової кислоти. Сумісний з усіма ПАР.

UniDerm - соемульгатор, з властивостями емолента, солюбілізатор, кондиціонуюча добавка
INCI: PEG-7 Glyceryl Cocoate

Технічні характеристики
Зовнішній вигляд (20°C):
рідина
Колір: безбарвна або з жовтуватим відтінком
Аромат: характерний
Кислотне число (мг КОН/г): 5 max
Гідроксильна кількість (мг КОН/г): 170 – 195
Йодне число (г I/100г) 5 max
Число омилення (мг КОН/г) 90-110
Щільність (г/мл, 20°C): ~ 1,0
ГЛБ: ~11
Ph (1% розчин у воді): 5-7
Розчинність у воді: розчинний
Характер: неіоногенний
Продукт термічно стабільний

Застосування UniDerm у косметиці
- м'який пережирувач рослинного походження для гелів, шампунів, засобів для дитячої косметики та інтимної гігієни, спиртовмісних продуктів.
- застосовується як со-емульгатор в емульсії м/в, кондиціонує добавки, солюбілізатора. Є чудовим емолентом та зволожувачем.
- застосовується в кремах та прозорих мазях як розчинник (прекрасно розчиняє ментол, камфорне масло, саліцилову кислоту тощо).
- сумісний з аніонними, амфотерними та катіонними ПАР.

Рекомендується для наступних косметичних виробів:
- різні миючі засоби для чутливої ​​шкіри 1-3%
- шампуні та кондиціонери для волосся - 0,5-2%
- гелі для душу / піни для ванн - 1-3%
- рідке мило/засоби для інтимної гігієни - 0,5-3%
- засоби для зняття макіяжу (non-oil) – 2-3%
- тоніки – 0,5-3%
- зволожуючі засоби для догляду за шкірою (у тому числі шкірою повік) - 0,5-2%
- засоби для догляду за дитячою шкірою - 0,5-3%

Рекомендоване введення: 1-3%.

Токсичність: При застосуванні у рекомендованих концентраціях не подразнює слизову оболонку ока та шкіру. Не сенсибілізує

Докладніше про цей продукт
Придатний до: 01.2022 р.

Розгорнути повний опис

UniDerm

В наявності
Артикул: ЭМО4
Оберіть обʼем
19.70 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.