Попередній товар Наступний товар


Вiтамiн Е

Підвищує стійкість до окислення масляних продуктів у кремах та масляних сумішах. Підтримує синтез колагену та еластину, перешкоджає старінню шкірного покриву, запобігає наслідкам опромінення шкіри ультрафіолетом.

Tocopheryl Acetate

INCI: Tocopheryl Acetate
Синоніми
: DL-alpha-tocopheryl acetate, DL-alpha-tocopherol acetate, all-rac-alpha-tocopherol acetate, racemic 5,7,8-trimethyltocol acetate
Молекулярна формула: C31H52O

Молярна вага: 472.8 g|mol
Зовнішній вигляд: світло-жовта, масляниста рідина без запаху
Розчинність: поєднується з вуглеводнями, алкоголями, жирами/маслами; нерозчинно у воді.

Друга назва вітаміну Е - «токоферол» - перекладається з латини як «що сприяє народженню»

Властивості:
- потужний антиоксидант, затримує процес старіння та сприяє попередженню раку, діабету та серцевих захворювань;
- зміцнює імунну систему;
- підтримує у здоровому стані червоні кров'яні клітини;
- перешкоджає утворенню тромбів, розчиняє згустки крові, знижує ймовірність розвитку атеросклеротичних уражень у судинах будь-якої локалізації, перешкоджає агрегації тромбоцитів, запобігаючи таким чином атеросклерозу та серцевим нападам;
- підвищує фізичну витривалість, покращуючи ефективність використання кисню організмом;
- разом із бета-каротином захищає від впливу пасивного куріння та атмосферних забруднень;
- ефективно використовується для загоєння різних опіків;
- успішно застосовується у лікуванні діабетичної гангрени кінцівок;
- сприяє запліднення та сексуальної потенції, полегшує тяжкість клімактеричних "припливів";
- оздоровлює печінку.

Вітамін Е – унікальне джерело природного вітаміну Е для Вашого здоров'я! Його головний компонент - вітамін Е є ключовим елементом у підтримці життєдіяльності найважливіших органів та систем організму, у їх регенерації та оновленні.

Вітамін Е надає разючий оздоровчий ефект на серцево-судинну систему, будучи природним протектором (захисником) стінки коронарних та мозкових судин від ушкоджуючої дії вільних радикалів та агресивних ліпідів. За своєю холестеїнзнижувальною дією Вітамін Е перевершує більшість відомих антихолестеринових препаратів, залишаючись при цьому абсолютно нешкідливим вітамінним продуктом! Вітамін Е здатний запобігати і грубим порушенням жирового обміну з прогресуючими відкладеннями жирової тканини.

Вітамін Е є одним із найсильніших природних антиоксидантів: він перешкоджає передчасному старінню, впливу іонізуючого опромінення, виникненню онкопатології, підвищує стійкість організму до дії хімічних та біологічних отрут.

Вітамін Е виявляє виключно сприятливу дію на імуно- та кровотворення, сприяє підтримці та відновленню фізіологічного імунного потенціалу, перешкоджає розвитку метаболічного Х-синдрому (стійка повнота, слабкість, порушення функцій щитовидної та підшлункової залоз) та синдрому хронічної втоми. Позитивний ефект Магнум Е на гормональну сферу робить цей продукт особливо важливим для попередження дисгормональних порушень у чоловіків та жінок, у комплексній терапії імпотенції, мастопатії, пухлин матки, полікістозу яєчників, адіпозогенітальної дистрофії.

Жоден з існуючих раціонів не здатний забезпечити здорову і, тим більше, хвору людину захисними дозами вітаміну Е (400 МО), що робить абсолютно необхідним її додаткове надходження у вигляді натурального продукту здоров'я

Добова потреба у вітаміні Е становить 8-10 МО для дорослих та від 3-7 МО для дітей (залежно від віку).
Вітамін Е не накопичується в організмі, тому важливо підтримувати його постійне надходження з їжею. Найбільш багаті токоферолами рослинні олії – соняшникова, зародків пшениці, кукурудзяна, а також мигдаль, арахіс, соєві боби, жовток курячого яйця. Для засвоєння вітаміну Е важливі цинк і селен, для заповнення нестачі вітаміну Е доцільно приймати саме вітамінно-мінеральний комплекс.

Вітамін Е неможливо сприймати одночасно з аспірином: токоферол посилює згортання крові!

Дійсно вітамін Е – це не одна речовина, а цілих 8! Найбільшою загальновітамінною дією має альфа-токоферол, а найсильніші антиоксиданти в цьому ряду - токофероли гамма та сигма. Наша шкіра тим більше їх потребує! Головна проблема в тому, що всі ці різновиди токоферолів в організмі не так не синтезуються, а й не відкладаються про запас, як це відбувається з іншими жиророзчинними вітамінами (засвоюються з кишечника в стані жирів, що входять до складу рослинної олії).

Наприклад, вітамін D накопичується в печінці, вітамін А відкладається в шкірі, забарвлюючи в охристий колір долоні і підошви. час. Тому шкіру треба кожен день підживлювати їм зовні і зсередини!

Неоціненна роль вітаміну Е в косметології.

Він сприяє підтримці синтезу колагену та еластину, перешкоджає старінню шкірного покриву, нейтралізує вільні радикали, запобігає наслідкам опромінення шкіри ультрафіолетом, покращує мікроциркуляцію крові, зміцнює стінки судин.
Вітамін Е, який залишається найголовнішим антиоксидантом, також можна вводити в косметику над чистому вигляді, а складі рослинних масел. Багато Вітамін Е знайдено в оліях: соєвій, кукурудзяній, авокадо, бурачнику, винограду, лісовому горіху, манго, зародку пшениці, рисових висівок.

Вітамін Е має антиоксидантний ефект, захищаючи клітини епідермісу та структурні білки – колаген та еластин – від руйнування вільними радикалами: у результаті шкіра розгладжується та підтягується
* завдяки протизапальній дії пом'якшує прояви алергії та вугрового висипу
*Покращує колір обличчя двома шляхами: по-перше, виводить з організму токсини, очищаючи внутрішнє середовище, а по-друге, збільшує термін життя червоних кров'яних тілець -еритроцитів, позбавляючи недокрів'я (анемії)
*стимулює процеси оновлення - регенерації шкіри, покращує кровопостачання і глибоко зволожує її має ранозагоювальні властивості, заспокоює подразнену шкіру, полегшує стан при сонячних та термічних опіках.
*запобігає руйнуванню вітамінів А і С, посилюючи їх антиоксидантну та омолоджуючу дію
*захищає від фотостаріння, викликаного ультрафіолетовими променями, знижує ризик меланоми та інших різновидів раку шкіри
* завдяки м'якому сечогінному ефекту позбавляє від мішків під очима, одутлості обличчя та інших проявів підвищеної гідрофільності тканин (здатності затримувати воду), що розвивається з віком
*запобігає появі пігментних плям і ластовиння, а якщо вони вже є, освітлює їх, вирівнюючи колір обличчя.

Косметичні дози застосування: 0,1 - 3%
Розчинність: маслорозчинний. Додається до олії або готової емульсії крему.

Докладніше про цей продукт
Придатний до: 10.2022 р.

Розгорнути повний опис

Вiтамiн Е

В наявності
Артикул: АН4
Оберіть обʼем
21.00 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.