Попередній товар Наступний товар


Ferulactive

Має сильну антиоксидантну дію. Стимулює апоптоз ракових клітин. Подвоює захист шкіри від УФ-ушкоджень при комбінації з вітаміном С і вітаміном Е. Виявляє виражену протизапальну та протиалергічну дію.

INCI: Ethoxydiglycol, Glycerin, Ferulic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Oryza Sativa

Опис: феруловая кислота має дуже низьку розчинність. Ferulactive - спеціально розроблений універсальний продукт (який містить со-расворители і емульгатори). Є 10% розчином натуральної (природної) ферулової кислоти, використання якого дозволяє введення як у водну, так і в ліпідну фазу косметичних засобів.
Феруловая кислота - ненасичена ароматична кислота, природна речовина рослинного походження, похідна (ізомерний монометиловий ефір) від транскоричної кислоти, є природною фенольною сполукою стінок рослинної клітини. Належить до сімейства гідроксикоричних кислот. Вона захищає та відновлює клітинні мембрани. У природі феруловая кислота знаходиться в листі та насінні багатьох рослин, особливо її багато у висівках рису, пшениці та вівса. Присутня також у каві, томатах, яблуках, артишоку, арахісі, помаранці та ананасах.
Феруловая кислота, разом з дигідроферуловою кислотою, є одним з компонентів лігноцелюлози, що служить для зшивання лігніну та полісахаридів, тим самим надаючи міцність клітинним стінкам. Вона є проміжним ланкою у синтезі монолігнолів, тобто. мономерів лігніну, а також використовується для синтезу лігнани. Була вперше виділена та описана у 1866 році з рослини ферули (Ferulа Foetida)
Ефекти Ferulactive обумовлені, більшою мірою, його потужною антиоксидантною дією - гальмуванням процесів перекисного окислення ліпідів у біомембранах, а також впливом на активність мембранозв'язаних ферментів, інгібуванням вільнорадикальних стадій синтезу простагландинів і лейкотрієнів, що каталізуються. . Як компонент лігніну, ферулова кислота є попередником у виробництві інших ароматичних сполук.
Похідні коричневої кислоти займають помітне місце у створенні фотозахисних та запашних добавок у косметичних та парфумерних засобах. На основі ферулової кислоти запатентовано багато лікарських та косметичних засобів
В рослинах ферулова кислота утворюється в результаті метаболізму фенольних амінокислот - фенілаланіну і тирозину. Екстрагується з рослинних джерел етиловим спиртом і водою, далі піддається вакуумному сушінню. Найчастіше отримують із рисових висівок.

Характеристики:
Зовнішній вигляд
: прозора жовта рідина
Аромат: характерний
Молекулярна вага: 194,19
Щільність: 1,06-1,1
рН: 4-6
Розчинність: у масляній та водній фазі
Несумісність: сильні окислювачі та відновники, натрієва сіль карбоксиметилцелюлози, ПВП, крохмаль.

Дія: антиоксидантна, протизапальна, антиалергічна, антиагрегантна, протипухлинна, антитоксична, гепатопротекторна, антибактеріальна, противірусна, протигрбкова, кардіопротекторна, судинорозширювальна, гіпотензивна, антиатерогенна, антидіабетична, нейропроекторна.
Будучи членом класу гетероциклічних сполук, ферулова кислота має здатність при попаданні в тканини організму, чия структурна цілісність порушена, повертати їм природну природну форму гексаедрів (шестигранників), відновлюючи цим їх здатність знову активно функціонувати, забезпечувати гармонію життєдіяльності основних. Останнє можливе тому, що, маючи форму гексаедру, ферулова кислота за законами симетрії виявляється здатною формувати на своїх гранях і хімічних речовинах форми гексаедрів, що стикаються з ними, особливим чином групуючи макромолекули. Цей процес чимось нагадує природну природну здатність бджіл за допомогою прополісу склеювати між собою окремі осередки бджолиних сот, які мають також гексаедричну форму. Отже, присутність молекули ферулової кислоти в тій частині внутрішнього органу або тканини, яка була зруйнована хворобою, » макромолекулярних гексаедрів.

Косметична дія: Ферулова кислота допомагає запобігти пошкодженням клітин під впливом ультрафіолетового світла, і присутності ультрафіолетового світла насправді посилює її антиоксидантні властивості. Нейтралізує вільні радикали (кисневі, вуглецеві, азотні), які викликають оксидативне пошкодження мембран клітин, надає потужну антиоксидантну дію, стабілізує вітамін С та вітамін Е, посилює їх ефективність. Ферулова кислота втручається у процес, з якого УФ-промені пошкоджують мембрани клітин. Крім того, ферулова кислота допомагає запобігти почервонінню та сонячним опікам від UVB-променів. Вона посилює захист шкіри від УФ - пошкоджень при комбінації з вітаміном С та вітаміном Е. Також ферулова кислота має виражену антибактеріальну дію та гальмує старіння шкіри.

Маючи схожу структуру з тирозином, як вважають, гальмує утворення меланіну шляхом конкурентного інгібування з тирозином, тому може використовуватися як відбілюючий агент.
Ферулова кислота має потужну антиоксидантну дію і використовується у складі косметики проти старіння, коригує ознаки старіння шкіри. Оскільки її антиоксидантна дія збільшується під впливом ультрафіолету, Ferulactive використовується у складі крему для захисту від сонячного пошкодження шкіри.
Довгострокове використання продуктів з феруловою кислотою має покращити текстуру та тонус шкіри. Колір обличчя набуває здорового, живого блиску. Можна також помітити скорочення зморшок, тонких ліній, гіперпігментації та вікових плям.
Також стабілізує актуальні водні розчини L-аскорбінової кислоти (вітаміну С), запобігаючи їх руйнуванню, псуванню та втраті ефективності.
Властивості:
* Потужна антиоксидантна дія
* Підвищує захисні властивості клітин шкіри, відновлює клітинні мембрани, стимулює процеси регенерації.
* Покращує мікроциркуляцію, зміцнює стінки судин та знижує їх проникність;
* стимулює синтез колагену та еластину, відновлює сполучні волокна і тим самим зменшує зморшки;
* Зволожує шкіру та сприяє відновленню ліпідного бар'єру;
* Надає виражену протизапальну та протиалергічну дію;
* Стабілізує вітамін С і вітамін Е, посилює їх ефективність
* подвоює захист шкіри від УФ-ушкоджень при комбінації з вітаміном С та вітаміном Е
* виражена антибактеріальна дія
* дезодоруюча дія
* коригує ознаки старіння шкіри
* Підвищує міцність тканин та вироблення енергії здоровими клітинами
* прискорює процеси виведення токсинів зі шкіри;
* Зберігає ДНК фібробластів (базових клітин шкіри) та посилює їх поділ
* Підвищує еластичність та пружність шкіри;
* Збільшує здатність аскорбінової кислоти стимулювати вироблення колагену
* Дія та поглинання шкірою не залежать від рівня рН.
Показання: Креми з феруловою кислотою особливо рекомендуються для догляду за зрілою шкірою, з ознаками старіння, сухою, в'янучою і зневодненою шкірою, а також шкірою з гіперпігментацією. Деякі фірми вводять ФК у сонцезахисну косметику, але краще використовувати її окремо у денних кремах. Особливо корисно пройти курс із феруловою кислотою за три тижні до відпустки, щоб підготувати шкіру до підвищеної інсоляції, прибрати тьмяний колір обличчя, наситити шкіру вологою.
Застосування: використовується як агент УФ-захисту в засобах догляду за шкірою, засобах анти-старіння та боротьби зі зморшками. Ферулова кислота використовується в широкому діапазоні косметики - відбілювачі шкіри, сонцезахисні засоби, креми проти старіння та зволожуючі креми, креми для обличчя та повік, тоніки, лосьйони, сироватки, мило, миючі засоби, шампуні, помади та бальзами для губ.

Ферулова кислота ефективно нейтралізує всі відомі на сьогоднішній день форми вільних радикалів: кисневі, вуглецеві, азотні. Щоправда, це означає, що, користуючись засобами на її основі, не потрібно додатково використовувати сонцезахисні креми. Ймовірно, помилка з цього приводу виникла через те, що корисні властивості цієї кислоти збільшуються під впливом ультрафіолету, і розробники косметичних засобів, природно, враховують це при виробництві.

Властивості:
* Стимулює апоптоз ракових клітин
* Активно бореться з різними бактеріями (пригнічує зростання як грампозитивних, так і грамнегативних бактерій)
* Має в'яжучу дію, сприяє загоєнню пошкоджень, ран, виразок
* Стимулює метаболічні процеси та продовжує життя клітин

Рекомендовані дози в косметиці: 2-5%
сонцезахисні засоби (%) 2,0 - 5,0
засоби для догляду за шкірою, крему, губні помади (%) 2,0 - 5,0
засоби для догляду за волоссям (%) 2,0 - 5,0

Синергія: поєднання вітамінів С та Е з феруловою кислотою – потужна антоксидантна дія, зменшує окисний стрес та формування димерів тиміну в шкірі. Стабілізує розчини аскорбінової кислоти (вітаміну С) та значно підвищує ефективність вітамінів А та Е.
Добре поєднується з усіма рослинними антиоксидантами, альфа-ліпоєвою кислотою, вітамінами та добавками для здоров'я, підвищуючи їх ефективність.

Протипоказання: Так як це натуральний продукт, вона не підпадає під регулювання FDA препарату в США, тому важко знайти будь-які дані про її небезпеку, хоча безпека ферулової кислоти добре перевірена, будучи споживаною в зернових та інших харчових рослин протягом тисяч років.
У чистому вигляді може дратувати шкіру та слизову оболонку очей.

Зберігання: зберігати в прохолодному та сухому місці, в оригінальній упаковці, далеко від джерел сильного світла, вологи та тепла.

Докладніше про цей продукт

Придатний до: 10.2022 р.

Розгорнути повний опис

Ferulactive

В наявності
Артикул: АН2
Оберіть обʼем
34.50 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.