Попередній товар Наступний товар


Масло какао (нераф.)

Зволожує та пом'якшує шкіру, робить її ніжнішою, еластичнішою та гладкішою, підтримують тургор та відновлюють її гідроліпідний баланс. В результаті застосування цієї олії розгладжуються дрібні зморшки, зникають гусячі лапки, шкіра стає еластичною.

Theobroma cacao L

Синоніми: Butyrum Cacao
Сімейство: Sterculiaceae (стеркулієві)
Колір жовтий
Аромат: характерний (нерафінований)
Країна виробник: Німеччина
Хімічний склад какао-бобів складний, у них містяться:
- Ліпіди – тригліцериди та жирні кислоти, до яких відносяться пальмітинова, стеаринова, олеїнова та лінолева. Ліпідна частина какао-бобів називається олією какао.
- Білки – альбуміни, глобуліни та водорозчинні амінокислоти.
- Вуглеводи – крохмаль, моно- та дисахариди (глюкоза, фруктоза, сахароза), клітковина та лентоеани.
- Вітаміни: В1, В2, РР, провітамін А.
- Мінеральні речовини: Ma, K, Ca, Mg, P, Fe.
- Пуринові сполуки – теобромін та кофеїн.
- Органічні кислоти - нелеткі та леткі. До нелетючих відноситься: лимонна, яблучна, винна та щавлева, до летких - оцтова, масляна та валеріанова кислоти.
- Ароматичні речовини. До найважливіших речовин, що впливають на смакові та ароматичні властивості ферментованих та висушених бобів, відносяться: поліфецольні сполуки, теобромін та кофеїн, амінокислоти, такі органічні кислоти, як оцтова та масляна.
Отримання: Процес виготовлення масла какао досить складний. Спочатку з бобів какао, що пройшли очищення, сортування та термічну обробку, отримують подрібнене ядро ​​- крупку какао, з якої тонким подрібненням виготовляють терте какао, що використовується для приготування олії какао та шоколаду. Виділяють масло какао з тертого стану пресуванням. Жмух, що залишається, піддається грубому дробленню і тонкому подрібненню для отримання порошку какао, призначеного для приготування всім улюбленого напою.
Прекрасно зволожує та пом'якшує шкіру, сприяє зникненню невеликих косметичних дефектів (неглибокі шрами, наслідки вугрової висипки тощо). Дає ефект легкого ліфтингу, захищає шкіру від обвітрювання у зимовий час.
Креми з маслом какао роблять шкіру ніжнішою, еластичнішою і гладкішою, підтримують тургор і відновлюють її гідроліпідний баланс. В результаті застосування цієї олії розгладжуються дрібні зморшки, зникають гусячі лапки, шкіра стає м'якою, еластичною. Застосовують при омолоджуванні шкіри обличчя та шиї, а також позбавить вас від проблем пов'язаних із сухістю шкіри. Має високі регенеруючі та протиалергенні властивості.
Ваш малюк застудив горло і не хоче пити ліки? Приготуйте йому смачні ліки - гарячий шоколад! Закип'ятіть 100 мл молока, додайте 5-10 г масла какао, цукор і какао порошок за смаком. Давати пити теплим, бажано, не їсти і не пити кілька годин після прийому цього напою.
Протипоказання: Небажане внутрішнє застосування масла какао у вечірній час при підвищеній збудженості та порушенні сну.


Придатно до: 11.2024 р.

Розгорнути повний опис

Масло какао (нераф.)

В наявності
Артикул: БМ8
Оберіть обʼем
40.00 грн
При замовленні від 2000 грн. - доставка безкоштовна.