Попередній товар Наступний товар


Олія купуасу

Сильний вологоутримуючий і пом'якшувальний агент, його абсорбуюча здатність набагато вище, ніж у ланоліну. Містить широкий спектр захисту від УФ-випромінювань. Допомагає стабілізувати емульсії, має легку емульгувальну властивість.

Ботанічна назва: Theobroma grandiflorum
Сімейство: (стеркулієві) Sterculiaceae
Опис:
Донедавна купуас не був широко відомий у Бразилії, за винятком північних районів. Нині вже є плантації цього фрукта Півдні країни.
Купуасу дуже цікавий фрукт - його квіти ростуть не на ніжках, як у решти рослин сімейства, а на гілках, а фрукт купуасу має найбільший розмір серед рослин цього виду. Плоди купуасу, на відміну від родинного какао, не містять кофеїн. З насіння купуасу виробляють олію з фантастичними властивостями для використання у косметичній промисловості.
Фізико-хімічні характеристики:
Колір: від кремового до жовтого
Аромат: горіхово-"цукерковий"
Консистенція: тверда температура плавлення 30-35°С.
Використовувана частина рослини: Олію одержують методом холодного пресування з насіння.

Жирнокислотний склад %:
Олеїнова кислота: 43.9%;
Стеаринова кислота: 30.8%;
Арахінова кислота: 11.0%;
Пальмітінова кислота: 7.2%;
Лінолева кислота: 4.6%;
Гадолеїнова: 0,4%;
Пальмітолеїнова кислота: 0.1%;
Ліноленова кислота: сліди;
Міристинова кислота: сліди.
Олія багата на неомилювані протизапальні та стимулюючі процеси регенерації шкіри фітостероїдами: (Beta-Sitosterol: 78.56% , Stigmasterol: 10.35%, Campesterol: 4.40%, Delta-5 Avenasterol: 3.48%, 9, 3, 9 Estigmasterol: 0.65%, Delta-7 Avenasterol: 0.41%, Cholesterol: 0.29%)
Відсотковий вміст насичених до ненасичених кислот - 51 : 49

Косметична дія:
Масло купуасу - сильний вологоутримуючий і пом'якшувальний агент, його абсорбуюча здатність у багато разів вища, ніж у ланоліну. Масло купуасу повільно проникає у шкіру, забезпечуючи тривалий біологічно активний вплив. Воно чудово зволожує суху шкіру, надаючи їй гладкість та шовковистість. Високий відсоток жирних кислот і фітостероїдів роблять його здатним підвищувати еластичність шкіри, усувати подразнення, екзему, дерматит, тому воно підходить як для зрілої та в'ялої шкіри, так і для чутливої. Дослідження показали, що олія купуасу містить широкий спектр захисту шкіри від УФ-випромінювань, що з успіхом дозволяє включати його до складу різних сонцезахисних композицій.
Масло купуасу - ефективний компонент для використання в продуктах по догляду за тьмяним, ламким і фарбованим волоссям. Сприяє тривалому зволоженню, збереженню кольору та сяйві волосся. Допомагає стабілізувати емульсії, має легку емульгувальну властивість.
Масло купуасу - натуральний продукт відмінної якості, який чудово підходить для використання в різноманітних напрямках косметики та фармацевтики. Воно покращує ефективність продуктів догляду за шкірою і волоссям, також широко застосовується в кремах і масках для волосся, кондиціонерах і лосьйонах, маслах для ванн, емульсіях після гоління, твердих і кремоподібних дезодорантах, сонцезахисних аерозолях, помадах і т.д.

Купуасу зволожує та освіжає шкіру, надаючи їй бархатистість. Допомагає підтримати оптимальний баланс та природний захисний бар'єр шкіри, відновити її природну еластичність. В результаті, шкіра стає дивовижно м'якою, пахуча неповторним ароматом екзотичних рослин.

Доза, що рекомендується в кінцевих продуктах 6-10%.

Рекомендована доза введення в косметичні продукти:
Креми та лосьйони: 3% - 5%
Бальзами для губ: 5% - 100%
Мило: 3-6%
Кондиціонери для волосся: 2-5%

Зберігання: Зберігати в щільно закритій тарі при температурі, що не перевищує кімнатну. Термін зберігання до 2-х років.

Докладніше про цей продукт.
Придатний до: 05.2019 р.

Розгорнути повний опис

Олія купуасу

Немає в наявності
Артикул: БМ60
Оберіть обʼем
75.00 грн
Повідомити мені
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.