Попередній товар Наступний товар


Олія макадамії

За складом близько до олій, що видобувають із морських ссавців (спермацету). Миттєво вбирається. Усуває роздратування, лущення. Відновлює м'якість та ніжність шкіри.

Macadamia integrifolia

Синоніми: Macadamia nut oil; Australian nuts; Queensland Nut
Ботанічна назва: Macadamia integrifolia L./Macadamia tetraphylla/Macadamia ternifolia
Сімейство: Протейні (Proteaceae)
Колір: жовтий, в'язкий

Склад:
Жирні кислоти:
Palmitic 8.4%
Palmitoleic 19.9%
Stearic 3.7%
Oleic 58.5%
Linoleic 2.9%
Arachidic 2.5%
Gadoleic 2.3%
• Високий вміст калію, цинку, селену та міді;
• Вітамін Е;
• Вітаміни групи В


Виробництво: Це масло одержують з горіхів макадамії методом холодного пресування, воно має багату тонку поживну текстуру і приємний ледь помітний аромат горіхів. Ядра макадамії насилу відокремлюються від шкаралупи.
Фізико-хімічні характеристики:
Відносна щільність (25 ° С): 0,90-0,92;
Йодна кількість: 68-82;
Число омилення: 185-195;
Кислотне число 1 max
Хімічний склад:
(Основні компоненти)
- Білок - 9,2%;
- жири -74,6% (з них приблизно 63,4% мононенасичені жири, 3% поліненасичені жири, 10% насичені жири);
- Вуглеводи (загальна кількість) - 10%;
- Протеїни – 13%;
- Мінерали - 24%;
- Ніацин - 2,1%;
- фолат - 3,6%;
- Вітамін Е - 13%;
- Вітаміни групи В (В1, В2, В5, Ніацин, Фолат) та РР-13%
- Цукор - 4%;
- Клітковина - 7%;
- Холестерол - не знайдено;
- Фосфор - 2,4%;
- Кальцій - 5,3%;
- Натрій - 3%;
- Калій - 4%;
- Цинк - 3%;
- Селен - 2,4%;
- Мідь – 1,3%;
- Цинк - 3%;
Країна виробник: Італія.
Дія
Шляхетна олія. За складом близько до олій, що видобувають з морських ссавців (спермацету). Миттєво вбирається. Усуває роздратування, лущення. Відновлює м'якість та ніжність шкіри. Олія з плодів цієї рослини відрізняється великим вмістом пальмітолеїнової кислоти (palmitoleic acid), мононенасиченою кислотою, яка сприяє відновленню шкірного покриву, особливо при шкірі, що в'яне. У шкірі діє як антиоксидант, що запобігає руйнуванню клітинних мембран. За те, що швидко вбирається в шкіру, його називають «швидко зникаюче масло». Незважаючи на те, що поглинається швидко, у разі використання в чистому вигляді залишає масляний слід на шкірі. Один із кращих засобів для старіючої шкіри – відновлює, тонує, пом'якшує, зволожує. Можна використовувати для сухої, зневодненої шкіри, а також при опіках.
Застосування:
Масло макадамії є чудовою базовою основою для всіх ефірних олій, завдяки своїм унікальним властивостям глибоко проникати у шкіру.
Для догляду за шкірою - Рекомендується використовувати в суміші з іншими оліями (мигдальним, олією виноградної кісточки, жожоба) у співвідношенні 1:1. Крім того, масло макадамії і саме по собі - відмінний косметичний засіб, що миттєво вбирається і не залишає жирного блиску.
Для догляду за волоссям – наносити на гребінь у чистому вигляді або з додаванням ефірних олій (5 крапель на 10 мл) та розчісувати волосся 2-3 рази на день.
Маска для волосся - наносити на волосся і шкіру голови роблячи масаж, залишити масло на волоссі на ніч, вранці вимити голову.

Показання
- усуває явища фотодерматитів;
- застосовується для догляду за шкірою обличчя та шиї;
- для догляду за сухою та в'янучою шкірою; благотворно впливає стан зрілої шкіри, яка припинила формування шкірного сала.
- антиоксидантний, омолоджуючий засіб;
- живить, зволожує та пом'якшує шкіру, роблячи її здоровою та красивою;
- олія Макадамії добре допомагає при сонячних опіках.
- олія Макадамії благотворно впливає на шкіру, особливо в зимові місяці.
- використовується при пошкодженому сухому волоссі

Методики застосування
Використовується у поєднанні з іншими оліями-основами та ефірними оліями в концентрації 10-50 %

Під час зберігання при температурах нижче +10 С можливе помутніння та
утворення осаду, внаслідок наявності у складі восків та воскоподібних
речовин із високою температурою плавлення. При нагріванні осад
розчиняється, і олія повертається у вихідний стан. Це є
природним і характерним явищем для цих типів масел і не
відбивається на їх хімічному складі та властивостях.
На додаток та виправлення. У пшениці випадають фосфоліпіди (все, що входить
в неомилювану частину), які вже не можна буде повернути в колишній стан
шляхом нагрівання. Це не впливає на властивості, лише на зовнішній вигляд олії.
Воска випадають у жожоба, макадамії, авокадо та інших оліях.

Придатний до 07.2023 р.

Докладніше про цей продукт

Розгорнути повний опис

Олія макадамії

В наявності
Артикул: БМ14
Оберіть обʼем
22.00 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.