Попередній товар Наступний товар


Олія мигдалю солодкого

Легко вбирається. Має високу концентрацію фітостиролу, амігдаліну, токоферолу, тріолеїну, гліцериду ліноленової кислоти. Містить вітамін Е, який є природним антиоксидантом, що уповільнює старіння клітин та усуває запалення.

Amygdalus communis

Синоніми: Almond, Sweet Oil
Спосіб отримання: з мигдальних горішків холодним пресуванням.
Зовнішній вигляд та аромат: Прозора жовтуватого кольору рідина без аромату, приємного смаку.
Властивості олії: Легка олія. Має високу концентрацію фітостеролу, амігдаліну, токостеролу, тріолеїну, гліцериду ліноленової кислоти. Містить вітамін Е, який є природним антиоксидантом, що уповільнює старіння клітин і усуває запальні процеси на шкірі, а також вітамін F, який нормалізує функцію сальних залоз і попереджає розширення пір, сприяє росту волосся і зберігає їм еластичність і блиск.
Виробник: Італія.
Мигдальне масло регулює проникність епідермального бар'єру, ліпідний та водний баланс шкіри, активізує процес регенерації клітин. Є ідеальним масажним засобом, застосовується самостійно та у поєднанні з іншими оліями, зокрема, для лікування целюліту.

Цілющі властивості: Надає протизапальну дію, використовується як протиопікове, болезаспокійливе та пом'якшувальне засіб. Застосовується при саднах, висипах. Наносите безпосередньо на уражені ділянки. Використовується при несильних вушних болях. Закапайте 3 - 5 крапель теплої олії у вухо - олія розм'якшить сірчану пробку та зніме біль. Якщо болю не проходять – зверніться до лікаря. Олія солодкого мигдалю містить багато вітамінів, які регенерують клітини та нормалізують кислотно-лужний баланс шкіри.

Косметичні властивості: Мигдальне масло добре всмоктується шкірою, має протизапальну, регенеруючу та тонізуючу дію. Масло знімає подразнення, усуває сухість і шорсткість шкіри, живить і очищує шкіру, покращує її водний баланс. Використовується для щоденного очищення чутливої ​​та сухої шкіри, для лікування пролежнів, приготування різних масок та для масажу, як основа для розведення ефірних олій. Мигдальне масло приймають для догляду за сухим волоссям, воно надає їм блиску, пом'якшує і стимулює ріст.

Ідеально для масок з ефірними оліями, масажу, догляду за проблемними зонами шкіри (животом, бюстом). Пом'якшує, освітлює, робить більш пружною та еластичною шкіру обличчя та тіла. Усуває печіння, свербіння, почервоніння чутливої ​​сухої шкіри. Теплі масляні мигдальні маски для рук забезпечують регенеруючу, ранозагоювальну дію.

Використовується в косметичних препаратах, має гарну пом'якшувальну та поживну дію. Мигдальне масло вводиться до складу живильного та зволожуючого молочка для тіла, нічні креми для обличчя, засоби для шиї та декольте, креми для рук. Має омолоджуючу, живильну та зволожуючу дію.

Мигдальна олія показана для догляду за проблемними (запалені) ділянками тіла та схильними до зниження пружності, для сухої та нормальної, а також стомленої, в'ялої шкіри (оживляє її та розгладжує зморшки на тілі та обличчі, особливо навколо очей), для догляду за чутливою, схильною до подразнення шкірою та видимим судинним малюнком на ній, надає шкірі бархатистий відтінок та гарний рівний колір. Крім того мигдальне масло використовується при сонячних та побутових термічних опіках, дрібних травмах шкіри, при розтягуванні зв'язок. Інші показання до застосування: огрубіла шкіра та целюліт, сухий дерматит, герпес, сухе та жирне волосся, випадання волосся.

Способи застосування: Є найбільш використовується в ароматерапії маслом. Застосовується у чистому вигляді, у вигляді базового, як добавка 10-50%.

Косметичне застосування:
Збагачення кремів:

- для сухої шкіри та волосся 7 мл мигдальної олії на 100 мл косметичного засобу;
- для нормальної шкіри та волосся – 5 мл, для жирного волосся – 3 мл, 15-20 мл на 100 мл пляжної косметики. Масаж: для масажу шиї, особи;
- при сухій шкірі до 1 столової ложки мигдальної олії або її суміші з маслом жожоба, авокадо або олією пшеничних зародків (1:1) можна додати по 1-2 краплі ефірних олій троянди та сандалу або сандалу та неролі;
- при жирній шкірі – 1-2 краплі ефірних олій іланг-ілангу, грейпфрута та бергамоту. Мигдальне масло добре змішати з маслом жожоба в рівних пропорціях і, попередньо нагріваючи суміш до температури t 37-38 градусів C, використовувати протягом 1-2 хв для масажу обличчя, шиї. Сприяє розгладжуванню зморшок та надає тонізуючий засіб.

Мигдальне масло, збагачене ефірними оліями (на 1 столову ложку по 1-2 краплі) апельсина, мандарину, пачулі, фенхелю, розмарину, ялівцю, санталу, грейпфруту - відмінний засіб для глибокого масажу при целюліті.

Маски та аплікації: основа - кашка з вівсяного борошна (2-3 столові ложки вівсяного борошна розвести гарячою водою до отримання сметаноподібної маси), до якої додаються 5-10 мл мигдальної олії та по 2-3 краплі ефірних олій лимона, троянди та сандалу, або по 1-2 краплі ефірних масел сандалу, апельсина, пачулі та рожевого дерева.

Гаряча масляна маска: на бавовняну серветку, змочену в гарячій воді та віджату, нанести 20-25 мл мигдального масла, накласти на обличчя та шию на 20-30 хв, накривши зверху рушником. Для збереження еластичності та пружності шкіри рекомендується проводити такі процедури 1-2 рази на місяць. Така маска особливо показана при вікових змінах шкіри зменшення негативних наслідків впливу штучних косметичних засобів.

При в'ялій, сухій і шкірі, що лущиться: до 1 столової ложки мигдального масла додати по 1 краплі ефірних масел троянди і сандала.

При огрубілій шкірі: до 1 столової ложки мигдальної олії додати по 1 краплі ефірних олій кипарису, лаванди, троянди, лимона.

При герпетичному висипі: мигдальне масло змішати з ефірною олією лаванди або чайного дерева, або іланг-ілангу, або ромашки в рівних пропорціях. Змащувати герпетичні висипи 4-5 разів на день.

При опіках: на уражені ділянки шкіри наносити мигдальну олію в чистому вигляді або в суміші з олією пшеничних зародків (1:1), або з додаванням до 1 столової ложки олії - основи по 2-3 краплі ефірних олій каяпуту, лимону, ялівцю або герані. , грейпфрут, троянди.

При розтягненнях зв'язок: на уражені ділянки накладати серветки, просочені мигдальним маслом у чистому вигляді або з додаванням до 1 столової ложки основи по 2-3 краплі ефірних олій каяпуту, лаванди або материнки та гвоздики, 1-2 рази на день на 20-25 хв. .

Для волосся:
- при жирному волоссі мигдальне масло використовується в чистому вигляді: перед миттям голови втирають масло по кілька крапель, починаючи від коріння до кінців волосся;
- при сухому волоссі масло втирають після миття голови у вологе тепле волосся таким же способом; Для отримання більш сильного ефекту до мигдальної олії або її суміші з маслом жожоба можна додати ефірні олії:

- при жирному волоссі – на 1 столову ложку основи по 2 краплі ефірної олії кедра або кипарису, або бергамоту та лимона;
- при сухому волоссі – по 2 краплі ефірної олії апельсина та іланг-ілангу, або мандарину та сандалу. Ці композиції можна використовувати для нанесення на гребінь та прочісування волосся 2-3 рази на день.

Протипоказання: Індивідуальна непереносимість масла мигдалю.

Зберігання: 6-12 місяців після відкриття. Пляшечку з маслом солодкого мигдалю краще зберігати в прохолодному місці герметично закупореним.

(С) www.sestrenka.ru


Корисно для всіх типів шкіри, особливо для сухої, чутливої, роздратованої і передчасно старі. Також корисно для усунення сверблячки, викликаної, наприклад, екземою.
Мигдальне масло заспокоює. Його можна використовувати для тимчасового полегшення навіть легкого вушного болю. Для цього змішайте 1 краплю свіжого соку часнику з 10 краплями олії та закапайте 3-5 крапель суміші у вухо. Але якщо біль не проходить, звичайно ж, зверніться до лікаря — значить проблема серйозна. Крапля теплого мигдального масла (нагрівати його рекомендується не на вогні), залишеного у вусі на ніч, розм'якшує вушну сірку, що затверділа.

Докладніше про цей продукт
Придатний до: 11.2022 р.

Розгорнути повний опис

Олія мигдалю солодкого

В наявності
Артикул: БМ27
Оберіть обʼем
32.00 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.