Попередній товар Наступний товар


Олія мурмуру

Є ідеальним засобом для догляду за будь-яким типом шкіри, особливо пошкодженою та сухою. Утворює на шкірі таку легку, бархатисту захисну плівку. Рекомендується для догляду за жорстким, кучерявим і неслухняним волоссям.

Astrocaryum murumuru

Синоніми: Муру-Муру, Мерумуру, Muru-muru, Murumuru, Mururu, Murui, chonta, chuchana, huicongo
Сімейство: Пальмові (Аrecaceae)
Опис рослини: Батьківщиною пальми муру-муру є Бразилія, басейн річки Амазонки (Мараньян). У висоту дерево може досягати 10 м, листя виростає завдовжки до 4 м. Крона у верхній частині у вигляді волана, з великими плоскими листами, які мають дуже близько розташовані мутовки і сріблястий виворот.
Горіхи мурумуру використовуються для багатьох цілей. Великі плоди їстівні, а ядра насіння є значним джерелом харчової олії.
Метод отримання: З насіння методом холодне пресування.
Фізико-хімічні характеристики:
Зовнішній вигляд: тверда олія, воскова консистенція
Колір: від білого до світло-коричневого, часто легкий бурштиновий
Аромат: приємний горіховий, із земляним відтінком
Питома вага (H2O=1): 0,890-0,910 г/см3
Крапка плавлення (°С): 25 - 37
Кислотне число (mgKOH/г): Max. 2
Перекисне число (meq/1000g): Max. 5
Число омилення (mgKOH/г): 240 - 310, 173 (NaOH)
Іодне число (GI2/100г): Max. 25

Жирнокислотний склад:
Каприлова кислота – 1,1%
Капринова кислота – 1,6%
Лауринова кислота – 42,5%
Міристинова кислота – 36,9%
Пальмітінова кислота – 4,6%
Стеаринова кислота – 2,1%
Оліїнова кислота – 10,8%
Ліноленова кислота – 0,4%
Багато на вітамін А (приблизно 50 000 МО вітаміну А в 100 грамах)

Дія: має ніжну структуру, що тане. Є ідеальним засобом для догляду за будь-яким типом шкіри, особливо пошкодженою та сухою. Утворює на шкірі таку легку, бархатисту захисну плівку, яку неможливо досягти при використанні інших олій. При цьому масло муру-муру має ефект, що матує шкіру, живить і надає шкірі чудову м'якість. Дуже добре проникає у шкіру та всередину волосся. Швидко тане при контакті зі шкірою.

Косметична дія: олія має матуючий ефект, завдяки утворенню захисної плівки, живить і надає шкірі м'якості. Є потужним фактором відновлення пошкодженого ліпідного бар'єру та інтенсивним натуральним зволожувачем.
У складі цієї олії у високій концентрації міститься лауринова кислота, унікальна тим, що вона за своїм хімічним складом виключно близька до протеїнів, що містяться у волоссі. Завдяки цьому масло муру-муру є виключно цінним поживним засобом для догляду за сухим і пошкодженим волоссям, приносить їм бажаний блиск. Відмінно підходить для догляду за жорстким, неслухняним волоссям, у тому числі «африканського» типу, роблячи його більш слухняним і надаючи акуратного, доглянутого вигляду.
Сприяє тривалій і глибокій гідратації, перешкоджає зневодненню шкіри, відмінно захищає від впливів зовнішнього середовища, у тому числі від морозу.

* Ідеальний засіб для догляду за будь-яким типом шкіри, особливо за сухою та пошкодженою.
* Захищає шкіру від зневоднення, відновлюючи природний бар'єр.
* Корисно у догляді за зрілою шкірою.
* Живить і зволожує шкіру, сприяє глибокій та тривалій гідратації шкірних покривів.
* Допомагає шкірі утримувати воду, утворюючи захисну плівку.
* Надає шкірі м'якість та бархатистість.
* Допомагає регулювати трансепідермальну втрату води.
* Надає блиску волоссю, зволожує та захищає від агресивного впливу навколишнього середовища.
* Робить волосся м'яким і еластичним. Олія рекомендується для догляду за жорстким, кучерявим і неслухняним волоссям (особливо для африканського етнічного догляду, а також для волосся, що зазнало фарбування або хімічної завивки).
* Ідеально для приготування мила (збільшує піняться властивості).

Олія відома своїми протизапальними та бактерицидними властивостями.
* протизапальне
* бактерицидне
* Є дані про протигрибкову дію олії (при грибковому ураженні нігтів і шкіри).

Показання:
- Сухе та пошкоджене волосся
- Суха, тонка, зневоднена шкіра
- Кучеряве, тендітне, січене волосся
- Втомлені, позбавлені обсягу та життєвості
- Випадання волосся, пересушеність феном, фарбування

Застосування:
- Помади та бальзами для губ
- Креми, лосьйони, бальзами, основи для макіяжу
- Мило, шампуні
- Засоби для волосся: кондиціонери, маски, бальзами, лікувальний догляд

Рекомендована концентрація 3-100%

Масло Муру-муру підходить для додавання в мило - збільшує його пінячі властивості. Має ніжну структуру, що тане.

Зберігання: зберігати у прохолодному (<30°C), сухому місці, у щільно закритій тарі.

Джерело:
www.sestrenka.ru/cid733
www.chulanchik.com/?p=248
www.soap-lab.ru/good2028.html
www.aroma-zone.com/aroma/Fiche_beurre_murumuru.asp
www.naturalsourcing.com/msds/MSDS_Murumuru_Butter.pdf
www.gardenstatenaturals.com/store/murumurubutter-p-2.html
www.grasshuttreasures.com/amazonoils.html
www.naturallycurly.com/.../murumuru-the-new-kid-on-the-curly-haircare-block

Докладніше про цей продукт

Придатний до: 03.2016 р.

Розгорнути повний опис

Олія мурмуру

Немає в наявності
Артикул: БМ52
Оберіть обʼем
43.80 грн
Повідомити мені
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.