Попередній товар Наступний товар


Ефірна олія бей (о-ва Св.Томаса)

Потужний засіб, що живить, що масажує, відновлює волосяний фолікул, що перешкоджає випаданню волосся та облисіння, стимулює ріст, потовщує тіло волосся. Добре для догляду за ногами.

Pimenta racemosa Mill

Сімейство: мирових.
Аромат: теплий, гіркувато-перцевий.
Синоніми: Пімента кистевидна, піменту кистіста, бай-дерево, перець гвоздиковий, лавр американський.
Регіон: острови св. Томаса
Опис: Вічнозелене дерево середньої величини з тонким стовбуром і білуватою корою. Білі квітки розміром приблизно 1 см дають чорні овальні плоди розміром 7-12 мм. Спочатку родом із островів Карибського моря. Виростає в Центральній Америці (Домініка, Пуерто-Ріко та островах Карибського басейну), Камеруні, Східній Африці, Океанії та інших спекотних областях.
За своїми ботанічними характеристиками бей відноситься до великої родини рослин Myrtaceae - миртових, що налічує близько 100 видів та 3000 сортів. Їх можна зустріти у багатьох куточках світу. До найбільш відомих з них відносяться ароматичні рослини з сильною антисептичною дією - пряна гвоздика, кайяпут, найолі, чайне дерево, евкаліпт, сам мирт і, звичайно, бей.
Характеристика: олія текуча, з чайним відтінком.


Склад

Клас: тонізуючий аромат.
Застосування при захворюваннях:
Є дієвим засобом, що усуває вегето-судинні порушення в організмі.
Нормалізує артеріальний тиск у гіпотоніках.
Протизапальна дія на тканину бронхів, легень.
Допомагає швидко впоратися з грипом та застудою.
Зігріває, усуває тремтіння від переохолодження та хвилювання.
За підвищених фізичних навантажень.
Зупиняє випадання волосся, зміцнює його та стимулює ріст. Олія бея ефективна при глибоких бактеріальних та грибкових ураженнях шкіри. Добре використовувати при анемії, тому що воно стимулює повноцінне утворення кранових кров'яних тілець. Масло стимулює м'язовий метаболізм, сприяє швидкому розігріву миші, збільшує пластику та гнучкість, зміцнює зв'язковий апарат. Стимулює процес травлення, усуває метеоризм. Чинить знеболювальну, протизапальну дію на суглобову тканину при артритах, ревматизмі. Має рубцюючу властивість

Вплив на емоційну сферу:
Усуває депресивні стани, наслідки перевтоми.

Біоенергетика
Рубцює рани аури, пов'язані з непоправною втратою, допомагає впоратися зі скорботою та горем.
Підвищує імунітет та щільність аури.

Косметичний ефект:
Потужний засіб, що живить, що масажує, відновлює волосяний фолікул, що перешкоджає випаданню волосся та облисіння, стимулює ріст, потовщує тіло волосся.
Добре для догляду за ногами.

Дозування:
Аромакурительки: 1-2 краплі (добре додати ще 4-5 крапель лимона)
Гарячі інгаляції: 1-2 краплі. Тривалість процедури 4-7 хвилин.
Холодні інгаляції: тривалість 4-7 хвилин.
Ванни: 3-5 крапель з емульгатором.
Масаж: 3-4 краплі на 10г транспортної олії.
Розтирання: 5-6 крапель на 10 г транспортної олії.
Збагачення шампунів, бальзамів, ополіскувачів: 3-4 краплі на 5г основи.

Протипоказання:
Індивідуальна нестерпність миртових.
Відчуття:
При нанесенні на шкіру протягом 3-4 хвилин печіння, поколювання.

Джерело


Придатний до: 03.2023 р.
Докладніше про цей продукт

Розгорнути повний опис

Ефірна олія бей (о-ва Св.Томаса)

В наявності
Артикул: ЭМ2
Оберіть обʼем
115.00 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.