Попередній товар Наступний товар


Ефірна олія Грейпфрута

Нормалізує секрецію та дренажні функції сальних залоз, освітлює та відбілює жирну шкіру, звужуючи пори. Перешкоджає утворенню камедонів. Чудово відновлює природну сальну секрецію жирного волосся, підвищує тонус волосся.

Citrus paradisi

Синоніми: Гроздевидний пампельмус; Grapefruit, C. racemosa, C. maxima var. racemosa
Ботанічне ім'я: Citrus maxima, Citrus paradisi Macfad, С.rasemosa, C, maxima var. Rasemosa.
Сімейство: Рутові (Rutaceae)
Аромат: свіжий, солодкуватий із цитрусовим відтінком
Колір: жовтий або зелений
Опис: Садове дерево висотою понад 10 метрів з блискучим листям і великими жовтими плодами, схожими на апельсин, але більшим. У дикому стані невідомий. Припускають, що є гібридом попельмусу (найбільше дерево серед цитрусових) та апельсину.
Метод отримання: Ароматичне масло отримують методом холодного віджиму зі свіжої шкірки. (Деяка кількість олії видобувають із шкірки і мезги, що залишилися після отримання соку, але воно найгіршої якості.)
Використовувана частина рослини: шкірка плоду
Область зростання: Батьківщиною грейпфрута вважається Індія. Росте в тропічних районах Азії та Західної Індії, культивується у Каліфорнії, Флориді, Бразилії та Ізраїлі. Олія виробляється в основному в Каліфорнії.
Клас:Ароматичний адаптоген

Хімічний склад:
90% лимонену
1.±-пінен
2. сабінен
3. мирцен (+октаналь)
4. лимонен+1,8-цинеол
5. і-терпінен
6. деканаль
7. Нуткатон
8. кадинен, парадизіол, нероль, гераніол, цитронеллаль, ефіри, кумарини, фурокумарини.
Іншими компонентами, що визначають якість ефірної олії грейпфрута є октаналь, транс-4,5-епокси-(E)-2-деценаль, І-синенсаль та валенсен, вміст яких менший за 0.1%.

Дія: антидепресивна, стимулююча, тонізуюча, гіпотензивна, сечогінна, жовчогінна. Підвищує виділення нейропептидів, що у переносі нервових імпульсів.
Підвищує виділення нейропептидів, що у переносі нервових імпульсів.
Нормалізує жировий обмін речовин. Сприяє зниженню ваги.
Підвищує опірність організму інфекційним та застудним захворюванням.
Усуває запальні процеси, оптимізує роботу печінки та жовчного міхура. Перешкоджає утворенню конкрементів. Підвищує ефективність перетравлення та утилізації їжі, усуває почуття тяжкості у шлунку після їжі.
Сприяє очищенню крові та лімфи від шлаків.
Нормалізує секрецію та дренажні функції сальних залоз, освітлює та відбілює жирну шкіру, звужуючи пори. Перешкоджає утворенню камедонів. Чудово відновлює природну сальну секрецію жирного волосся, підвищує тонус волосся, при тривалому застосуванні усуває його підвищене забруднення і склеювання. Сприяє виведенню целюліту. Видаляє запах ніг. Сприяє зростанню волосся.

Інше застосування:
Освіжає повітря у приміщеннях, особливо там, де курять. Зменшує неприємні запахи від тварин та при приготуванні їжі.
Використовують олію грейпфрута в кондитерському та лікеро-горілчаному виробництві, а також у парфумерії для виготовлення різноманітних одеколонів та туалетної води.

Методики застосування:
Аромакурительки: 5-7 к. на 15 м2.
Ванни: 4-6к.
Масаж: 4-6 к. на 15 г транспортної олії.
Теплі компреси на праве підребер'я: 4-6 к.
Збагачення косметичних препаратів: 5 к. на 15 г основи.
Аромамедальйони: 2-3 к.
Внутрішнє вживання: 1-2 к. з медом, варенням, олією 3 рази на день. Для ліквідації відчуття тяжкості в шлунку після їжі слід пожувати і проковтнути скоринку чорного хліба, просоченого сумішшю 2 к. грейпфрута та 5-7 к. лимонного соку.
Заходи безпеки: нетоксичні. Не наносити перед виходом на сонце, оскільки підвищується фоточутливість шкіри.
Не застосовувати при індивідуальній непереносимості цитрусових.
У вигляді 10%-ного розчину в петролятумі за 48 год. не викликає подразнення шкіри людини, не має сенсибілізуючої дії.
І все ж комісія IFRA обмежує використання у парфумерії та косметики межею 4%.
Відчуття: при нанесенні на шкіру – почуття поколювання, легке поколювання, що зникає через 1-3 хвилини. Реакція є природною.
Компліментарні аромати: чорний перець, ветивер, пачулі, мирт, ладан, мирра, чабер, гвоздика, мускатний горіх, материнка, кедр, кориця, майоран, мирра, пальмароза, імбир, неролі, кипарис, лимон, бергамота, ла та інші пряні олії.
Термін зберігання: При дотриманні герметичності упаковки – до 2 років.

Джерело

Годен до: 09.2024 р.

Докладніше про цей продукт

Розгорнути повний опис

Ефірна олія Грейпфрута

В наявності
Артикул: ЭМ30
Оберіть обʼем
65.00 грн
При замовленні від 2000 грн. - доставка безкоштовна.