Попередній товар Наступний товар


BTMS

Емульгатор рослинного походження є самостійним емульгувальним воском, ефективним і відмінним кондиціонуючим. "Дає" емульсії з оригінальними властивостями і використовувати для продуктів для волосся (шампуні, "вершки" після шампуню, маски для волосся)

INCI: Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol

Отримання: натуральний рослинний емульгатор, отриманий шляхом перетворення ріпакової та пальмової олії.
Вид продукту: катіонний ПАР
Функція: емульгатор та кондиціонуючий агент, емульгатор "масло-у-воді"
Органолептичні властивості:
Зовнішній вигляд:
пластівці
Колір білий
Аромат: злегка аміачний
Основні компоненти:
Цетеариловий спирт (> 50%)
Behentrimonium methosulfate (20-30%)
Умови зберігання: у прохолодному, сухому та темному місці
Розчинність: легко розчиняється в гарячій олійній фазі
Вплив на рН: зниження рН кінцевого продукту
Температура плавлення: 55-60 ° C

BTMS - емульгатор рослинного походження, є самостійним емульгуючим воском, дуже ефективним та відмінним кондиціонуючим, дуже м'яким агентом. Використовуючи його самостійно, можна дуже легко отримати емульсії з оригінальними властивостями та використовувати для продуктів для волосся (шампуні, "вершки" після шампуню, маски для волосся). Зв'язуючи капілярні волокна, BTMS полегшує укладання і розчісування, залишаючи волосся дуже м'яким і шовковистим. Завдяки своїй спорідненості з кератином волосся він зменшує статичний ефект, який спостерігається при розчісуванні щіткою. Волосся менше ушкоджується, стає блискучим і м'яким. Креми і молочко для шкіри, приготовлені за допомогою BTMS, залишають відчуття гладкості шовку і мають довгостроковий зволожуючий ефект.

Цей екологічний кондиціонер не чинить подразнюючої дії, тому що не містить сполук амонію (як звичайні промислові кондиціонери).
Випробування VITRO та IN VIVO показали, що BTMS не дратує шкіру та очі, при рекомендованому дозуванні.

Шампунь або засіб догляду за волоссям повинні бути скориговані по рН, адаптовані до злегка кислого середовища волосся. Це зміцнює лусочки волосся.

Хімічно BTMS є катіонним ПАР, його позитивний заряд несе відповідальність за спорідненість з кератином і надає йому кондиціонування.

Косметичні властивості:
- Дозволяє отримати дуже легкі повітряні та шовковисті текстури
- У кондиціонерах для волосся знижує статичні явища та полегшує розчісування
- Робить волосся м'яким, шовковистим, легко розчісується.
- Використовується в засобах для тіла та волосся
- Низька дратівлива дія
- Кондиціонер шкіри: вплив на шкіру – надає відчуття атласної шкіри
- Довгостроковий зволожуючий ефект
- знижує рН кінцевого продукту

Показання:
типи волосся

* довге волосся
* сплутане волосся
* тендітне, сухе та пошкоджене волосся
* Неслухняне, кучеряве і Кучеряве волосся
* фарбоване та меліроване волосся
* січене волосся
типи шкіри:
* суха
* груба, шорстка, нежива

Ідеально підходить для:
* "сатинові" туші для вій
* шампуні, кондиціонери
* тонізуючі та зміцнюючі маски для волосся
* незмивні сироватки для укладання волосся
* емульсії, що надають шкірі м'якість та атласність

Рекомендоване дозування: від 2 до 10%

Способи застосування:
Включати BTMS в масляну фазу в моноваріанті або комбінації з іншими емульгаторами або як соемульгатор. Підігрівати до 60 ° С, необхідних для розплавлення.
1. Шампуні та гелі для душу: використовувати як частину їхньої структури, тобто. як емульсії.
Додавати ПАР після емульгування.
Зверніть увагу, що катіонний ПАР BTMS несумісний з сильними аніонними ПАР. Його можна використовувати зі слабкими аніонними ПАР. Також не поєднується з такими аніонними інгредієнтами як ксантан, карбопол, гіалуронова кислота.
Решта процедури дуже схожа на звичайні емульсії (див. нижче).
2. Інші емульсії (кондиціонери, креми та скраби): плавити BTMS у масляній фазі у поєднанні або без іншого емульгатора, внаслідок чого суміш нагрівається до 70°C на водяній бані при перемішуванні. Нагріти водну фазу до тієї самої температури. Потім семульгувати.

BTMS також може емульгувати велику кількість силіконів (до 50% у рецепті).

Корисна порада: BTMS має тенденцію до зниження рН кінцевого продукту, тому слід уважно стежити за рН під час приготування.

Запобіжні заходи: може дратувати очі, при контакті ретельно промити чистою водою.

Джерело:
www.aroma-zone.com/aroma/fiche_emulsifiant_BTMS.asp
www.theherbarie.com/BTMS-Conditioning-Emulsifier-pr-86.html
nature-for-you.ru/ingredients/emulgator/btms
фото: www.aroma-zone.com/aroma/fiche_emulsifiant_BTMS.asp

Докладніше про цей продукт

Придатний до:

Розгорнути повний опис

BTMS

Немає в наявності
Артикул: Э15
Оберіть обʼем
32.00 грн
Повідомити мені
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.