Попередній товар Наступний товар


Гідрат жожоба

Є натуральним первинним емульгатором, придатним для систем із високим вмістом олій. Має підтверджений зволожуючий ефект. Має властивості масла жожоба. Утворює емульсії олію у воді.

Найменування за класифікацією INCI: Potassium Jojobate (and) Jojoba Alcohol (and) Butylene Glycol
Інші назви: Jojoba HYDRATE™-BG
Країна виробник: США
Хімічна природа: Розроблена американськими вченими формула Jojoba HYDRATE™-BG є унікальною комбінацією жирних кислот жожоба і жирних спиртів жожоба, виробленої в пастоподібній формі.
Опис: Це похідне Жожоба - відмінний емульгатор для виготовлення сумішей холодним способом. Не вимагає нагрівання, таким чином дозволяє досягти суміші максимально корисних властивостей. Ідеально підходить для продуктів 2 в 1 (кондиціонерів, лосьйонів, засобів для чищення), де Жожоба гідрат виконує функції натурального первинного емульгатора, кондиціонера для волосся, і енергійного зволожувача шкіри. Бутиленгліколь доданий як солюбілізатор.
Аромат: Без запаху
Температура плавлення: 35-65 жС
Рівень кислотності pH: Жожоба гідрат має рН у діапазоні 8-10.
У системах, які включають додаткові ПАР, рН рецептури може бути підрегульований додаванням лимонної кислоти. При зменшенні рН нижче 6 необхідна акуратність, тому що Омилені жирні кислоти Жожоба можуть втратити частину своєї поверхневої активності та виділитися із системи.
Спирт жожоба має обмежену розчинність у воді і може бути нерозчинним при знижених рН.

Властивості:
Є натуральним первинним емульгатором, придатним для систем із високим вмістом олій.
Має підтверджений зволожуючий ефект
Формує мильний гель у питній воді, тобто. здатний утримувати у зваженому стані частинки, такі, наприклад, як гранули Жожоба.
Покращує розчісування та посилює блиск волосся – у складі шампунів та кондиціонерів.
Чи не дратує шкіру.
Має властивості масла жожоба.
Утворює емульсії олію у воді.

Приготування:
Жожоба гідрат можна змішувати у воді при кімнатній температурі. Для більш ефективного перемішування краще додавати воду в Жожоба гідрат, ніж навпаки. Збільшення температури змішування вкорочує потрібний час змішування.
Нагрівання полегшує процес змішування, особливо якщо рецептура включає тверді інгредієнти, що плавляться при підвищеній температурі.
Для приготування емульсій необхідно змішати дві різні фази рідкому стані. В'язка емульсія може бути отримана просто додаванням води в Жожоба гідрат і подальшим повільним додаванням олії жожоба або тригліцеридів.
Жожоба гідрат дозволяє додавати до 30% олії.
Дозування: 2-10%
Зберігання: у сухому прохолодному місці до двох років.

Придатний до: 05.2010

Джерело

Розгорнути повний опис

Гідрат жожоба

Немає в наявності
Артикул: Э6
Оберіть обʼем
57.00 грн
Повідомити мені
При замовленні від 2000 грн. - доставка безкоштовна.