Попередній товар Наступний товар


Сорбітан оливати

Емульгатор, що дозволяє формування та підтримання стабільної емульсії (молочко або кремові суміші з водною та масляною фазою) з плином часу. Утворює рідкокристалічні емульсії ламелярії з дуже приємною «гламурною» текстурою.

INCI: Sorbitan Olivate

Опис: Цей емульгатор виробляється з оливкової олії і дозволяє отримувати емульсії "вода-в маслі", в ідеалі як колдкреми, захисні креми для новонароджених, засоби догляду за реактивною шкірою, крихкими і сухими областями. Утворює щільні, дуже поживні креми, з шовковистим відчуттям і дуже гарною спорідненістю зі шкірою. Багаті та гладкі текстури, підходять для масажу, і залишають захисну плівку на шкірі.

Функція: емульгатор, що дозволяє формування та підтримання стабільної емульсії (молочко або кремові суміші з водною та масляною фазою) з плином часу. Утворює рідкокристалічні емульсії ламелярії з дуже приємною «гламурною» текстурою.

Склад: жирні кислоти етерифікованої оливкової олії, сорбіт рослинного походження
Походження: 100% рослинне: оливкова олія, цукор (сорбіт – це побічний продукт цукрової промисловості)
Тип: емульгатор "вода в маслі", неіоногенний, не етоксильований.

Характеристики:
Зовнішній вигляд:
Воскоподібні тверді пластівці
Колір: від білого до жовто-жовтогарячого
Запах: характерний, злегка кислуватий
Розчинність: розчиняють у гарячій олійній фазі
Температура плавлення: 65-75°C

Типи шкіри: суха і дуже суха шкіра або потребує захисту (холод, вітер)
Тип отриманої емульсії: вода в олії

Властивості:
* Формує емульсії, багаті на олію (50-70% масляної фази)
* Щільний тип текстури "колдкрему" або церату
* Утворює захисну плівку на шкірі
* Створює дуже поживні креми

Застосування: приготування кремів для обличчя та тіла. Особливо ідеально підходить для:
* Поживні креми для тіла
* Догляд за пересушеними областями
* Масажні креми
* Креми для профілактики та усунення розтяжок
* Захисні креми для обличчя від холоду та туману
* Захисні креми для щік та сідниць немовлят

Дозування: від 5 до 10% (від загальної ваги вашого рецепту) ввести масляну фазу.

Метод використання: Емульгування під час нагрівання близько 70°C
1. Розчинити у масляній фазі, довівши температуру приблизно до 70°C.
2. Нагріти водну фазу в іншій ємності до 70°C.
3. Вливати водну фазу в масляну фазу дуже поступово, змішуючи електричним міксером з високими обертами для успішної інтеграції води після кожного додавання.
4. Коли вся вода додана, продовжити збивання (не менше 3 хв при кімнатній температурі, а потім 3 хв з охолодженням у холодній водяній бані).
Інструмент: електричний змішувач

На практиці для отримання пишної та гладкої текстури необхідно від 50 до 60% масляної фази та від 5 до 10% сорбітан олівата (звичайне дозування: 7,5%) розчинити у масляній фазі.

Примітки:
* Невеликий випуск олії чи води можна спостерігати без розшарування емульсії.
* Оптимальний відсоток жирової фази у формулі становить 60% (випробування проводилися з олією лісового горіха), але може бути використано від 50 до 70% олії.
* Можливо для стабілізації емульсії додати віск (2-5%, наприклад, віск рису) або цетиловий спирт у масляну фазу.
* Отримані текстура і в'язкість значною мірою залежать від рослинної олії, що використовується.
* Текстура злегка загущується протягом 24 годин після приготування.

Поради:
* Можна використовувати в моноваріанті
* У поєднанні з воском для стабілізації емульсії, загущення текстури та збільшення плівкоутворювального ефекту.

Запобіжні заходи: Зберігати в недоступному для дітей місці, не ковтати, уникати попадання в очі.

Зберігання: Зберігати при кімнатній температурі далеко від вологи та світла. Добре закривати після використання.

Придатний до: 11.2025 р.

Докладніше про цей продукт

Розгорнути повний опис

Сорбітан оливати

В наявності
Артикул: Э17
Оберіть обʼем
41.00 грн
При замовленні від 2000 грн. - доставка безкоштовна.