Попередній товар Наступний товар


Цетілстеариловий спирт

Застосовується в основному в кремах та бальзамах для волосся. Загущувач для шампунів. Земульгатор для кремів, масок для волосся. Кондиціонер для волосся, покращує їх структуру, полегшує розчісування. Застосовується у кремах, дезодорантах, депіляторах.

Цетилстеариловий спирт

Ceto Stearyl Alcohol
Опис
: Суміш цетилового та стеаринового спирту (жирні спирти). Гранули. Тверда речовина. Одноатомний спирт відноситься до жирних спиртів.
Аромат: специфічно-восковий
Колір: білий
Температура плавлення: 49-56°С.
Методика отримання: Традиційно виробляється з кокосової та пальмової олії.
Розчинність: нерозчинний у воді, розчинний у спирті, ефірі, олії
Кислотне число: 0,2
Йодна кількість: 0,1-0,3
Неомилювальна речовина: 0,1-0,5
Співвідношення цетилового та стеарилового спиртів: 50/50

Промислове значення та застосування:
Застосовується для виготовлення косметики, розчинників та мастила, поверхнево-активних речовин та медикаментів.

Властивості:
- Додають для стягування пір або як кровоспинні.
- Використовуються для розчинення та змішування інгредієнтів між собою.
- Використовуються для пом'якшення шкіри.
- Со-Емульгатор із рослинної сировини.
- Додають до емульсій, щоб запобігти поділу компонентів у косметичній формулі
- коригування (регулятор) в'язкості та стабілізатор кремів та лосьйонів емульсій М/В
- як первинний структурний ПАР використовується у твердих складах дезодорантів/антиперспірантів.
- Не чинить дратівливої ​​дії,
- сприяє проникненню поживних речовин у глибші шари шкіри.
- утворює вологоутримуючу плівку,
- має дезінфікуючу дію.
- надає м'яке приємне відчуття шкіри
- Сприяє зв'язуванню та утримуванню у кремах, губній помаді та інших косметичних препаратах великої кількості води.
- Пом'якшувач та стабілізатор емульсій.
- структуроутворювач та емолент.
- кондиціонер для волосся, покращує їх структуру, полегшує розчісування

Використання в косметиці:
- рекомендуємо плавити цетеариловий спирт разом із масляною фазою.
- додаткові виробничі умови посилаються на загальні принципи одержання емульсій М/В
- Застосовується в основному в кремах та бальзамах для волосся.
- Активні інгредієнти у протимікробних препаратах.
- загусник для шампунів
- со-емульгатор для кремів, масок для волосся
- Включається в косметичні креми, дезодоранти, де-пілятори, олії для вій, лаки для волосся, маски для волосся.

Концентрація: 1-5%
Зберігання: Зберігається добре за будь-яких умов, не змінюючи своїх якостей

Докладніше про цей продукт

Придатний до: 10.2022 р.

Розгорнути повний опис

Цетілстеариловий спирт

Немає в наявності
Артикул: Э24
Оберіть обʼем
24.50 грн
Повідомити мені
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.