Попередній товар Наступний товар


Консервант косметичний Сорбат калію

Високоефективний природний консервант, що подовжує термін зберігання харчових, фармацевтичних та косметичних продуктів. Отриманий із плодів горобини.

Консервант косметичний Сорбат калію

Високоефективний природний консервант, що подовжує термін зберігання харчових, фармацептичних та косметичних продуктів. Отриманий із плодів горобини.
Пригнічує дріжджі, плісняві гриби, деякі бактерії (в т.ч. бактерії групи кишкової палички).
Виявляє антимікробні дії у широкому спектрі pH 2-6,5. Найбільш ефективний як консервант при рН < 5
Властивості:
-водорозчинний при температурі 50-60 градусів;
-Висока антимікробна дія;
-не має токсичності;
-не виявляє канцерогенних властивостей;
-надає сприятливу біологічну дію на організм (підвищує імунологічну реактивність та детоксикаційну здатність організму);
-дозволяє збільшити термін зберігання харчових та косметичних продуктів.
Зовнішній вигляд: білий кристалічний порошок зі слабким специфічним запахом та слабокислим смаком.
Дозування: 0,15 – 0,3%. (Тобто 0,15 - 0,3 гр на 100 мл косметичного продукту).


Придатний до: 01.2023 р.

Розгорнути повний опис

Консервант косметичний Сорбат калію

В наявності
Артикул: К1
Оберіть обʼем
21.00 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.