Попередній товар Наступний товар


Myristyl Lactate

Використовується як емолент, кондиціонер пом'якшує та зволожує шкіру. Покращує текстуру кінцевого продукту - ніжна, м'яка сенсорика емульсії, що тане під пальцями. Соллюбілізує олії та пігменти. У засобах для волосся є кондиціонером, зволожувачем, соемульгатором у шампуні, маски, бальзами. Збільшує в'язкість рецептури. Додавання солі в миючі рецептури посилює загущаючі ефект миристил лактату

Мирістіл лактат - преміум сенсорика

Myristyl Lactate

Алкіл лактат, отриманий етерифікацією молочної кислоти та миристилового спирту

ТИПОВІ ХІМІЧНІ ТА ФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Зовнішній вигляд при 30°C: Прозора або каламутна рідина
Зовнішній вигляд при 25°C і нижче: пластівці (легкоплавкі)
Колір: від світло-жовтого (майже білого) до янтарного
Аромат: характерний
Кислотне число: 2мг KOH/г макс.
Точка помутніння: 10 ° C - 15 ° C *
Точка плавлення: 29 ° C - 34 ° C
Розчинність: маслорозчинний
Рекомендоване дозування: 0,2-2%

Може бути присутнім у двох агрегатних станах. Відразу після виготовлення він рідкий при кімнатній температурі, а потім, з часом, він може кристалізуватися і набувати твердого стану при кімнатній температурі.

ВІДМІТНІ ОСОБЛИВОСТІ І ЗАСТОСУВАННЯ МИРИСТИЛ ЛАКТАТУ
Міристил лактат являє собою складний ефір, який використовується як:

- емолент, кондиціонер, соемульгатор, зволожувач (за рахунок молочної кислоти)
- загусник для піно-миючих продуктів,
- покращує органолептичні якості кінцевого продукту,
- знімає липкість у рецептурах антиперспірантів,
- у рецептурах для догляду за волоссям, яке надає волоссю блиску (за рахунок «закривання» кутикул волосини).
Міристил лактат використовується в стиках для макіяжу (рідкі помади в стиках, блиски та бальзами для губ). Він може збільшувати в'язкість водних систем поверхнево-активних.
речовин.

Шкіра. Використовується як емолент, кондиціонер пом'якшує та зволожує шкіру. Покращує текстуру кінцевого продукту. Соллюбілізує олії та пігменти.
Волосся. Кондиціонер, зволожувач, соемульгатор у шампуні, маски, бальзами. Збільшує в'язкість рецептури. Додавання солі в миючі рецептури посилює ефект міристил лактату (зі СЛЕСом або без нього).
Ефективно працює в продуктах догляду за фарбованим волоссям, у тому числі в бальзамі після фарбування: закриває кутикули волосся, пошкоджених при фарбуванні (за рахунок високої спорідненості С14 миристилового залишку до поверхні волосся). Ефективність бальзаму з міристил лактатом можна порівняти з ефективністю бальзаму з силіконом+цетримоніум хлорид. Підсилює піноутворення.

Еталонний тест на волоссі: цетримоніум хлорид + силікони

Придатний до: 04.2023 р.
Докладніше про цей продукт

Розгорнути повний опис

Myristyl Lactate

В наявності
Артикул: ЭМО6
Оберіть обʼем
28.50 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.