Попередній товар Наступний товар


Титану діоксид косметичний

Відмінний УФ-фільтр (захищає шкіру від UVA та UVB променів). Покращує зчеплення компонентів у декоративній косметиці. Розбавляє колір пігменту для досягнення правильного тону в косметиці. Має чудову покриваність, блиск і відбивну здатність.

Titanium Dioxide
INCI: Titanium Dioxide Powder

Хімічна формула: TiO 2
Синоніми: Діоксид титану, рутил (TiO2); окис титану, перекис титану, Титанію, Titanic ангідрид кислоти, Титанік оксид титану (IV) оксид титану білий.
Опис: Діоксид титану є фізичним (мінеральним) фільтром. Фізичні фільтри перешкоджають шлях УФ-променям А і В, не даючи їм проникнути у глибокі шари нашої шкіри. Вони мають широкий спектр дії і при високій концентрації в косметичному препараті здатні повністю блокувати УФ-випромінювання, тому отримали назву УФ-блоки.
Найпоширеніші з них - діоксид титану та оксид цинку.
Навіть у мікронізованому вигляді фізичні фільтри не проникають у шкіру та не надають фотосенсибілізуючого ефекту. Вони хімічно та біологічно інертні і, отже, не викликають роздратування, фототоксичних чи фотоалергічних реакцій, що робить їх придатними для дітей та осіб із чутливою шкірою. Ще однією перевагою фізичних фільтрів перед хімічними є їхня негайна дія. Якщо активність хімічних фільтрів проявляється загалом через півгодини, то фізичні фільтри починають працювати відразу після нанесення на шкіру.
Фізичні фільтри останніх поколінь – це мікронізовані порошки. Залежно від ступеня подрібнення та виду обробки (частинки можуть мати спеціальне покриття силіконами, що запобігає небажаним реакціям фотокаталізації, а також агрегацію частинок, що знижує ефективність фільтра) має різний спектр захисту від UV-A і UV-B променів.
Нетоксичний та інертний характер діоксиду титану призводить до його використання як барвник та замутнювач у харчових продуктах, ліках та косметичній промисловості. Очищені класи використовуються для наступних застосувань:
Фармацевтика - використовується як барвник для мазей, капсул, лосьйонів, кремів, а також різних лікарських форм.
Косметика - використовується як барвник для кремів, лосьйонів, пудри, тіней, помад та інших косметичних засобів.

Характеристики:
Зовнішній вигляд
: біла порошкоподібна речовина
Яскравість: 92 - 97
Розмір часток: 30-60 мкм
Чутливою шкірою бажано використовувати сонцезахисні засоби, що містять оксид цинку або діоксид титану. На відміну від хімічних сонцезахисних інгредієнтів, вони не поглинають УФ промені, а відображають їх, тим самим виключаючи роздратування та алергічні реакції. Максимальна концентрація – 25%.
У сонцезахисних засобах діоксид титану використовують у концентрації 2-25%
Технологія використання в емульсіях: диспергувати 1-6%, ретельно перемішуючи, для кращого результату можна спочатку змішати з розплавленим емульгатором (якщо диспергувати в маслі) або гліцерином (якщо диспергувати у воді).
Протипоказання та побічна дія: низький ризик для здоров'я при вдиханні (вважати пилом). Може спричинити механічне подразнення очей при попаданні до них. Чи не впливає на шкіру.
Гостра пероральна токсичність ЛД 50 при пероральному (RAT) для Fe 2 O 3 більше ніж 10g/kg (RAT)
Цей продукт не знаходиться серед відомих або передбачуваних канцерогенних речовин NTP, МАІР або OSHA. Не має екологічної небезпеки
Зберігання: зберігати в чистому сухому місці при кімнатній температурі в оригінальній закритій тарі. В умовах високої вологості може знадобитися зберігання контрольованих ємностях. Зберігати при температурі нижче 77°C (може бути схильний до швидкого окислення, якщо зберігається при температурі вище 77°C)


Докладніше про цей продукт
Придатний до:

Розгорнути повний опис

Титану діоксид косметичний

В наявності
Артикул: МК4
Оберіть обʼем
28.70 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.