Попередній товар Наступний товар


Гліколева кислота 70%

Ефективно стимулює клітинну активність. Зволожує роговий шар, покращуючи стан сухої шкіри; регулює вміст води в епідермісі, підвищуючи гладкість та м'якість; збільшує синтез сполук матриці шкіри та колагену в дермі.

Glicolic acid

Водний розчин із концентрацією 70%.

Стандарти гліколевої кислоти косметичного класу:
Винятковий рівень чистоти продукту
• Безбарвність, прозорість
• Відсутність запаху
• Сумісність з іншими інгредієнтами та сполуками
• Біорозкладальність

Що таке гліколева кислота?
Карбонова кислота зі спиртовою функціональною групою
Найменша із фруктових кислот
Найпростіша альфа-гідроксикислота (AHA)
Ефективний регулятор рН

Фізичні властивості гліколевої кислоти
• Молекулярна вага
-76.04
• pH (при 25°С): 0,1
• pKa = 0.87
• На вигляд – прозора безбарвна (технічні типи бурштинового або жовтого кольору)
• Молекула досить мала, щоб проникнути у шкіру
• Висока розчинність у воді
• Запах слабкий
• Низька корозійна здатність
• Біорозкладається (~90% за 7 днів)
• Не летюча
• Дуже низький тиск пари
• Низька токсичність;

Застосування:
У продуктах для індивідуального догляду

Один із найпопулярніших інгредієнтів косметики anti-age
• Ефективність продукту визнана споживачами
• Ефективно проникає у шкіру
• Стимулює клітинну активність

Клінічні дані підтверджують ефективність гліколевої кислоти у широкому спектрі продуктів, включаючи:
• Відлущувальні засоби
• Засоби для глибокого очищення шкіри
• Anti-age креми
• Креми для зменшення зморшок
• Зволожуючі креми та лосьйони
• Лікування акне
• Освітлення шкіри
• Комбінації із захистом від сонця
• Пом'якшення кутикули

Як гліколева кислота працює у шкірі?
При використанні в косметичних продуктах гліколева кислота проникає в шкіру і ефективно стимулює клітинну активність. Вона зволожує роговий шар, покращуючи стан сухої шкіри та при лущенні; регулює вміст води в епідермісі, підвищуючи гладкість та м'якість,
надаючи сяйво шкірі;
збільшує синтез сполук матриці шкіри та колагену в дермі, знижуючи появу зморшок та підвищуючи еластичність та пружність шкіри.

Застосування та переваги гліколевої кислоти при догляді за шкірою
Застосування
• Відлущувальні засоби
• Засоби для глибокого очищення шкіри
• Anti-age креми
• Зволожуючі креми та лосьйони
• Лікування акне
• Освітлення шкіри
• Комбінації із захистом від сонця

Переваги
•Покращує зовнішній вигляд шкіри
• Покращує відлущування ороговілих клітин
• Покращує текстуру шкіри
• Бореться з ознаками старіння
• Зменшує дрібні та середні зморшки
• Ул учшает вигляд шкіри, пошкодженої сонцем
• Допомагає вирівняти тон шкіри, зменшує пігментацію
• Очищає та видаляє омертвілі клітини
• Підвищує ефективність деяких косметичних засобів та інгредієнтів

Догляд за волоссям
Як гліколева кислота працює у волосині?

Гліколева кислота проникає в стрижень волосся, посилюючи їх м'якість, слухняність, природний захист. Підходить як для здорового, так і для пошкодженого волосся і після хімічної завивки.
Застосування:
• Кондиціонери
• Шампуні
• Зволожуючі шампуні
• Незмивні кондиціонери

Переваги:
• Допомагає запобігти ламкості волосся
• Знижує згубну дію тепла на волосся, що дозволяє зменшити пошкодження волосся від температурного укладання.
• Робить волосся більш слухняним, дозволяючи полегшити укладання волосся
• Допомагає надати волоссю м'якість та гладкість
• Зволожує волосся і шкіру голови, надаючи здоровішого вигляду і зменшуючи лущення шкіри голови.

Догляд за шкірою чоловіків
Як гліколева кислота працює в продуктах для догляду за чоловічою шкірою?

Використання гліколевої кислоти в продуктах для догляду за чоловічою шкірою так само, як і при звичайних видах догляду. Проте самі кошти більш цільові. Націлені специфіку застосування чоловіками. Це засоби 2-в-1 для волосся. Засоби шампунь+гель для душу, засоби після гоління.
Застосування:
• Відлущувальні продукти
• Засоби для глибокого очищення шкіри
• Anti-Age креми та лосьйони
• Креми, що зменшують зморшки
• Зволожуючі креми та лосьйони
• Лікування акне
• Засоби для гоління та після гоління
• Очищувальні засоби

Переваги
• Покращує зовнішній вигляд шкіри, пошкодженої сонцем
• Надає шкірі гладкості та яскравості, зменшує її пігментацію та дрібні дефекти.
• Сприяє оновленню шкіри та новому зростанню
• Зволожує волосся і шкіру голови, надаючи здоровішого вигляду і зменшуючи лущення шкіри голови.

Догляд за нігтями та кутикулою
Застосування
• Відновлення кутикули
• Відновлення нігтів

Переваги
• зволожує нігті та кутикулу, надає здоровішого зовнішнього вигляду.
• розм'якшує кутикулу, полегшуючи її видалення

Основні відомості про введення гліколевої кислоти
Концентрація: кількість кислоти в одиниці об'єму
• (wt/wt), (wt/vol), %
• деякі компанії вказують кількість введеного розчину або нейтралізованої кислоти

Регулювання рН
• Нейтралізується частина кислоти для отримання безпечних, але ефективних продуктів (розчин NaOH, розчин соди, триетаноламін, консервант SUTTOCIDE® A)
• Продукт у вигляді амонійних солей погано проникає у шкіру. Тільки вільні кислоти, що залишилися, можуть проникати в шкіру.

При наявній вільній кислоті збільшується абсорбція
• рН шкіри зазвичай від 4,2 до 5,6
• рН • рК гліколевої кислоти 3,83

рН= рКа (3,8) - 50% кислоти у вільному стані
рН = 2,8 = 10-кратне збільшення вільної кислоти
рН = 4,8 = 10-кратне зменшення вільної кислоти

Вміст вільної кислоти в 10% гліколевої кислоти залежить від рН:
рН          Вільні кислоти
4,8               ...
3,8                 5,2 %
2,8                 9,2 %

Концентрація використання:
тоніки, креми, лосьйони, сироватки – 0,5 – 5 % (при рН 2,8 – 4,8).
домашні пілінги 10-12% (при рН 28 - 48).
у професійних пилках використовується у великих концентраціях і з нижчим рН.

Поради для розробки продуктів із гліколевою кислотою
- краще поєднується з кислотостійкими неіонними емульгаторами або неіонними/аніонними сумішами.
- аніонні полімери, такі як ксантанова смола, переважно неіонних для забезпечення тривалого терміну зберігання
- для миючих продуктів, для забезпечення тривалої стабільності, кращі олефін-сульфонати, а не SLES
- перед введенням в емульсію, необхідно нейтралізувати гліколеву кислоту для зменшення перепаду рН у продукті
- алканоламіни (тріетаноламін), гідроксид амонію, натрію або калію можуть використовуватися для нейтралізації гліколевої кислоти.

Поради для розробки рецептур із гліколевою кислотою
• слід уникати ефірів C8-C10, оскільки вони гідролізуються при тривалій дії низького pH.
• У кінцевих продуктах повинен дотримуватися рН від 3.8 до 4.2 для забезпечення ефективності без подразнюючого ефекту. Професійні продукти: для застосування в салонах краси можуть бути pH < 3.5.
• Переконайтеся, що консерванти, що використовуються, забезпечують необхідний захист при низькому рівні pH (e.g., parabens and isothizolinones).
• Усі інгредієнти повинні бути стабільними при кислому pH.
• Віддушки повинні бути стабільними при кислому pH.

Запобіжні заходи: при використанні засобів, що містять гліколеву кислоту, необхідно застосовувати сонцезахисні засоби; щоб уникнути реакції сенсебілізації, фотостаріння шкіри.

Зверніть увагу. Цей продукт є сировиною, а не готовим косметичним засобом для пілінгів.
Уся інформація про продукт викладена на цій сторінці. Ми не надсилаємо жодної додаткової інформації разом із сировиною.
Продукт використовується в рекомендованих, опублікованих вище дозах для домашнього застосування. У великих концентраціях його використовують фахівці для серединних та глибинних пілінгів, які мають досвід та знання про ці процедури.
Якщо Ви маєте досвід проведення серединних та глибинних пілінгів, маєте поняття про передпілінгову підготовку та поспілінговий догляд, і у Вас є рН-метр – ми можемо допомогти Вам з рекомендаціями у складанні рецептур професійних пілінгуючих засобів.

Переклад та компіляція: Віталіна, для Аroma-vita.com.ua ©

Докладніше про цей продукт

Придатний до: 04.2023 р.

Розгорнути повний опис

Гліколева кислота 70%

В наявності
Артикул: КК6
Оберіть обʼем
30.50 грн
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.