Рекомендовано для використання в миловарінні та кулінарії
Cocos Nucifera L.
Ботанічна назва: Cocos nucifera L.
Метод одержання: холодне пресування.
Колір білий
Запах: відсутня.
Регіон походження:
Рафінована, дезодорована, вибілена.
Рекомендовано для використання в миловарінні та кулінарії.
Т.к. цей продукт при виготовленні багаторазово піддається обробці, для косметичних цілей особливої цінності не становить.
Характеристика мила, виготовленого з кокосової олії:
Дивно гарне мило
Колір: (5) кремовий
Твердість: (4) трохи усихає
Текстура: (4) гарна, воскова, блискуча
Аромат: (5) ні
Піна: (5) середні бульбашки, що переходять у крем
Кондиціювання (2) сушить згодом
Враження 4.5
Придатний до:
Форум про миловаріння