Попередній товар Наступний товар


Кондиціонююча ПАР "Glycérine végétal"

Новий клас неіоногенних ПАР. Похідне рослинного гліцерину. Є з-ПАВом, стабілізатором піни, кондиціонером. Дерматологічно безпечний. Значно знижує дратівливу дію аніонних ПАР.

Кондиціонуючий ПАР "Glycérine végétal"

INCI Name: Glycereth-2 Cocoate
Розчинність: водорозчинний

Специфікація:
Вміст активної речовини (%)................................: близько 100
Омилювані (мг КОН/г).............................................: 112 - 124
Гідроксильна кількість (мг КОН/г)........................: 450 - 475
pH (5%-ий водний розчин).................................. ..: 5,0 - 7,0
В'язкість (20°C, cПз)............................................ ...: max. 600
Колір (APHA).............................................. .............: max 200

Додаткові відомості:
Найменування за CTFA......................................: Glycereth-2 Cocoate
Іонна природа................................................ ....: неіонна
Зовнішній вигляд..................................... .........: прозора, злегка-жовта рідина
HLB (теоритичний)............................................: 11
Температура плавлення...................................: близько 5°С
Область застосування рН................................: 4-8

Багатофункціональний ПАР із загущаючими та піноутворюючими властивостями
Новий, екстрам'який ¦со-ПАВ косметичного призначення. Схвалений за еко-токсікологічними та дерматологічними параметрами.
Застосовується у високоякісних продуктах без подразливого впливу навіть у високих концентраціях.
Неіоногенна поверхнево-активна речовина.

Виготовлений із рослинного гліцерину.
Застосування:
засоби для особистої гігієни -0,5-20%
очищувачі для шкіри 0,5-2%
рідкі мила – 2-20%
очисник для особи 0,5-2%
шампуні 2-20%
кондиціонери для волосся - 0,5 - 10%
догляд за шкірою - 0,5-2%

Призначений для дуже м'яких продуктів для шкіри та слизової оболонки.
Є прекрасним пережируючим агентом, загусником і солюбілізатором.
Підсилює піноутворення, покращує характеристики піни та стабільність готового продукту за низьких температур.
Значно знижує дратівливу дію аніонних ПАР, у тому числі лаурилсульфоетоксілату натрію.
Покращує фізико-хімічні та токсикологічні властивості основного ПАР.

Неіоногенні поверхнево-активні речовини використовуються косметичної промисловості протягом багатьох років та для різних застосувань.
Фундаментальною вимогою для будь-якого косметичного продукту є необхідність забезпечення високої сумісності зі шкірою за нормальних умов експлуатації.
Крім того допоміжний ПАР у косметичній формулі для покращення фізико-хімічних та токсикологічних властивостей основного ПАР, а також її фінального виступу, майже обов'язковий.
Кондиціонуючий ПАР "Glycérine végétal" відповідають цим вимогам.

Хімічно, лондиціонуючий ПАР "Glycérine végétal" є гліцериновий ефір поліоксиетилену.
Різної міри етоксилювання та етерифікації надавати широкий спектр продуктів з різними властивостями піноутворення та загущення, розчинення та емульгування, та зволожуючою дією.

Glycereth-2 Cocoate характеризується своєю екологічною та токсикологічною перевагою в порівнянні з іншими неіонними поверхнево-активними речовинами.
Не вимагає будь-якої фрази на етикетці - попередження безпеки, навіть при 100% концентрації.
Цей факт робить їх дуже підходящими для екологічно чистих косметичних засобів, які, отже, може досягти кращих класифікації відповідно до європейської директиви препаратів (1999/45/EC).

Виступає як агент детоксикації у поєднанні з аніонними ПАР. Крім цих властивостей як со-ПАВ в миючих засобів може бути також використаний в якості пом'якшувальних і емульгатор в парфумерно-або будь-яких продуктів догляду за шкірою.
Є хорошим солюбілізатором для олії, парфумів та деяких силіконів.

Може загущуватися поліакрилатами (Anion-gel), гуаровою каміддю, ГЕЦ

Придатний до: 10.2022  р.

Докладніше про цей продукт

Розгорнути повний опис

Кондиціонююча ПАР "Glycérine végétal"

Немає в наявності
Артикул: ПА2
Оберіть обʼем
22.80 грн
Повідомити мені
При замовленні від 1000 грн. - доставка безкоштовна.